Eugenn Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Va rog sa imi recomandati o astfel de placa externa pe USB cat mai ieftina cu urmatoarele conditii:- 24 biti, atat la D/A cat si A/D, nu conteaza numarul de canale, e suficient doar LineIn si LineOut - o voi folosi mai mult pt software defined radio;- sa aiba un soft de control cat mai simplu, fara configurari inutile si consum mic de resurse;- daca este posibil, sa poata fi folosita si in Linux, la rezolutie de 24 biti, daca nu o voi folosi doar in Windows.La placi mai performante se pot lega direct casti de 32 ohmi, sau trebuie un amplificator?Multumesc Link spre comentariu
anton Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 http://www.m-audio.com/products/en_us/Transit.html ... e vreo 99 de $ pe site la ei...cred ca o gasesti in romanica pana in 300 de ron... eu am niste casti panasonic rpdj-300 si sunt pe 32 de ohmi...merg foarte bine cu placile de sunet...au mers si cu nokia n73 (parca) 2 zile fara nicio problema ;) Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 treaba cu castile depinde de placa de sunet,daca are driver de curent mai mare pe iesire sau nupt o iesire normala de linie n-ar avea nevoie de un astfel de driver,dar unele placi de sunet interne au asa ceva(si in + pe iesirea care merge si pe casti condesatorii sunt mai mari)si pe mobil e normal sa mearga puse casti,acolo nu e vorba de o iesire folosita in general pt linie ci una dedicata pt casti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum