Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

video editor

mircea888

Postări Recomandate

Salutare tuturorVa rog sa-mi recomandati un program cu care pot sa editez fisiere video, de fapt ma intereseaza sa reglez luminozitatea, contrastul, culori daca se poate si cam atat.vreau doar un nume de program, nu trebuie sa fie free dar daca e cu atat mai bine.eu am incercat vreo cateva asa zise editoare video dar nu aveau functiile astea asa ca m-am gandit sa apelez la voi.mersi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hugo

2

• mircea888

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Hm... dintre cele freeware poti incerca VirtualDub la care adaugi filtrele de care ai nevoie.

mersi de raspuns, am sa incerc.nu trebuie sa fie neaparat freeware :dans:Later Edit: am incercat, am reglat luminozitatea la un filmulet de 20MB dar cand il salvez in format AVI are 860MB :nebunrau: in alt format nu cred ca pot sa-l salvez.
Link spre comentariu

Later Edit: am incercat, am reglat luminozitatea la un filmulet de 20MB dar cand il salvez in format AVI are 860MB :nebunrau: in alt format nu cred ca pot sa-l salvez.

Pai la VirtualDub selectezi tot fisierul, apoi la video alegi ''full processing mode'', selectezi ''compression'', alegi un codec, il configurezi cum vrei si apoi dai sa salveze AVI, nu uita de sunet pe care il poti face mp3 sau altceva, ori ii dai sa-l copieze asa cum e fara alte modificari (direct stream copy).In functie de codec si de compresie obtii fisiere avi mai mici sau mai mari.Bafta!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări