Vizitator Trotzkij23 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 da dar dansu vrea direct una dubla, dupa modelul dupa care mi-am facut eu, doar ca pe mine nu m-a interesat sa reglez si curentul, si din cauza aia nu am facut ce vrea dansu, oricum sursa e frumoasa ce ai facut, cand o sa am un traf corespunzator atunci o sa-mi fac si eu unuAm cosmeticat un pic schema si am facut schimbarile ce miati spus, asta mi-a rezultatt. Ce parere aveti? Link spre comentariu
marik2500 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Mie unul mi se pare cam fragil si un pic bizar dar nu zik nimica. Ia o placa de test si fa-l sa mearga. Daca e bun da-ne si noua o poza doua sa vedem ! Multa bafta la construit!!! Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 @Trotzkij23: ne testezi? Vrei sa vezi cat rezistam? Iti retrimit modificarile in alt format: Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 @Trotzkij23 -daca nu postezi in topicul potrivit,ne suparam Link spre comentariu
Vizitator Trotzkij23 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 @Trotzkij23: ne testezi? Vrei sa vezi cat rezistam? Iti retrimit modificarile in alt format: Nu nu nici vorba.Mersi foarte foarte mult pentru ajutor, am si facut deja cablaju dupa modificarile tale, sper ca o sa mearga, daca reusesc si mere, postezi niste poze cu rezultatul. Link spre comentariu
Vizitator Trotzkij23 Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Dr.L: Scuze, alta data o sa fiu mai atent unde postez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum