Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doua surse audio pe o singura pereche de casti, semnalul de

Vizitator flywithmeeeee

Postări Recomandate

Vizitator flywithmeeeee

Salutare, problema sta in felul urmator: am un mp3 player , o statie radio mobila (walky-talky) si o pereche de casti stereo. Ce piese si ce schema mi-ar trebui ca mp3 player-ul sa se auda tot timpul, iar atunci cand exista receptie pe statia radio muzica sa se opreasca si sa se auda statia radio? daca se poate semnalul de la un dispozitiv sa nu ajunga la celalalt....pt siguranta, n-as vrea sa bulesc nici unul dintre aparate. Sper ca ma poate ajuta cineva. Ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Faci un mixer cu 2 intrari iar pe una dintre intrari pui un detector de semnal care sa iti inchida semnalul de pe linia de back-up in caz ca ai semnal pe linia principala. Detector pentru absenta semnalului gasesti si pe forum la sectiunea accesorii audio, sau in scheme de oprire/trecere in stand-by a amplificatoarelor/sistemelor audio odata cu disparitia semnalului de la intrare.Spor!

Link spre comentariu
Vizitator flywithmeeeee

Faci un mixer cu 2 intrari iar pe una dintre intrari pui un detector de semnal care sa iti inchida semnalul de pe linia de back-up in caz ca ai semnal pe linia principala. Detector pentru absenta semnalului gasesti si pe forum la sectiunea accesorii audio, sau in scheme de oprire/trecere in stand-by a amplificatoarelor/sistemelor audio odata cu disparitia semnalului de la intrare.Spor!

Sunt incepator...si s-ar putea sa intreb prostii....deci semnalul nu dispare....ba din contra...cand am semnal pe walkye vreau sa aud transmisia si sa se opreasca muzica, deci voi avea semnal pe amandoua, nu?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări