Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imprimanta hp

silviu_marian_2005

Postări Recomandate

Am o imprimanta hp deskjet 5940 si doua probleme:1. nu a mai fost folosita de 1 an si ceva iar cartusul s-a uscat. mai e vreo sansa sa-l readuc la viata?2. am internet de la romtelecom cu modemul acela wireless. pe acest modem pot sa conectez si imprimanta , adica sa nu mai leg imprimanta de laptop fizic . intrerb asta pentru ca am vazut intr-o institutie un multifunctional care era conectat la un router cred sau ce o fi si acest aparat mic si negru avea o antena de asta mica si neagra. se poate?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• Blind

2

• silviu_marian_2005

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

Cartusul foarte posibil sa fie "decedat".Daca routerul are print server in principiu poti conecta imprimanta direct la el, daca nu va trebui sa cumperi un print server care sa suporte imprimanta ta.

Link spre comentariu

2) routerul trebuie sa stie sa faca asa ceva, daca nu stie...da-i foc. (poti sa iei un roter care stie asa ceva sau un printserver dedicat)1) schimba cartusele, ai capul de citire pe cartuse din cate vad pe net.

Link spre comentariu

ai capul de citire pe cartuse din cate vad pe net.

je suis bou, ma gandeam la altceva in timp ce scriam. Capul de scriere trebuia sa iasa...mersi de corectura!Later edit: Nu te mai chinui, cumpara alte cartuse. Nu se merita sa desfunzi niste cartuse partial uscate deoarece te inegresti pe maini pt cel putin 2 zile, posibilitate mare sa-ti sara si in ochi cerneala (te duci dalmatian la scoala...stan patitu' stie cat a frecat la mecla sa scoata tusul atasat cu indemanare); jegaresti automat masa pe care lucrezi, mizerie peste tot...da-le dreq, mai bine dai bani si iei unele noi. (oricum dai bani si pe cerneala...macar sa stii ca o folosesti, nu ca o irosesti sa desfunzi niste scarbe)PS: Vezi ca dupa vreo 25 de reincarcari cartusul iti moare de tot (eu de atatea ori am reusit sa reincarc black-ul pana a dat coltu' definitiv; ce-i drept, am folosit multifunctionala -hp psc1510- pe post de xerox pt vreo 1000 si ceva de pagini, cu reumplere la fiecare 100-120 pagini)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări