Laci Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Pune un max232 acolo, nu inteleg de ce va chinuiti cu rezistente, uite aici:viewtopic.php?f=59&t=33035 e un post de al meu, nu costa mult si nu mai ai probleme.Cand am spus ca nu ai nevoie de max dupa convertor usb to serial am presupus ca este numai cu ftdi si scoate nivel ttl. Link spre comentariu
Vizitator nos_30 Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 va multumesc pt sfaturi :foarte utileam incercat sa pun dioda si rezistenta si nu mia merseram putin confuz in faptul ca tre sa pun un max232oricum m-ati ajutat foarte mult acum uratimi spor la treaba ca tocmai am venit de la munca si tre sa fac un montaj cu max si sa programez un microcontrolerprolificul l-am testat si merge bricinu m-am uitat cum e o schema cu max232 dar sper ca merge alimentat direct de pe prolific Link spre comentariu
Vizitator nos_30 Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 am facut circuitul , m-am inspirat din imaginea de mai jos , am alimentat de pe pinul 4 de pe prolific si iam pus dupa pin un lm78l05 pt stabilizare tensiune la 5vsper ca am facut bine ce am facut pe maxul asta ca sa nu ard prolificulacum merge.....mai am erori de recive dar asta e de la program ms pt tot Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum