mecaboy Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Salut.Imi cer scuze daca am postat gresit.In principiu m-am hotarat sa folosesc acest kit de aplificare http://www.adelaida.ro/product_info.php ... 7a08787733 alimentat cu un transformator toroidal, tensiune gol secundar 1: 35V, Amperaj: 4,57A, tensiune gol secundar 2: 35V, Amperaj: 4,57A .Am citit cateceva despre acest kit de aplificare si se sugera un filtru cu doua rezistente de putere 0,1/6w si doi condensatoti electrolitici de 10000 uF/63V, la care eu ma gadeam sa mai adaug inca doua condensatoare de 10000 uF/63V.Credeti ca va ca este un filtru bun,sau imi recomandati alt montaj?Va multumesc P.S Puntea redresoare cred ca ar fi buna de 25A Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 o sa scoti fum din el,ca o sa ai +/-50Vcc,si cum e un chinezism infect,fum,muult fumsi 10.000 de uF pe ramura ajung(pt un amplif normal,p-asta sa nu-l folosesti),nu-ti fa griji Link spre comentariu
mecaboy Postat Septembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Stiu ca va creste tensiunea,dar as putea sa o scad printr-o rezistenta la 45V(teoretic,dar nu cred ca va fi deajuns o simpla rezistenta ci un mic montaj).Iar cu "chinezarie infecta"...asta imi permit acuma....defapt nici macar in acest moment dar asta e alta poveste .Mai astept si alte pareri.Multumsc Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 pai mai mine folosesti lm3886(care scoate vre-o 60w),e pe la 17-25 ron bucata si gatasi suna oricum mai bine decat kitul alape ce boxe vrei sa-l folosesti? ca pe la 100w nu's chiar ieftinemai degraba scazi tensiunea cu rezistente urmate de niste stabilizatoare liniare(tranzistori de putere pe fiecare ramura),dar o sa se incalzeasca--daca nu pui stabilizatoaremtensiunea poate sa creasca fara probleme,in repaus ampliful consuma putin Link spre comentariu
mecaboy Postat Septembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Eu am auzit acest kit si am fost foarte multumit de el.Boxe...nu am cine stie ce.Acum incep si incerc sa imi fac un sistem audio care sa imi satisfaca nevoile cat de cat si in primu rand...vreau sa-l fac eu in mare parte. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 In nici un caz nu poti folosi trafo acela, e prea mare, ai un surplus de 10V pe alimentare, fata de maximul recomandat. Ar fi bine sa nu depasesti +/-40V cu saracia aia de integrat, pe care numai Philipsul il folosea prin 1990 la combine si video cu amplificare (un stramos al sistemelor cu dvd si amplif de azi). Nu poti sa scazi tensiunea cu rezistente, in gol va fi maxima. Ori schimbi trafo, ori faci stabilizare, ceeace nu e prea usor.La schema sursei, rezistentele de 0,1 Ohmi sint ptr limitarea curentului de incarcare a condensatorilor. Daca folosesti un traf puternic, sau un circuit de intirziere la cuplarea trafo (soft-start), nu e nevoie de ele si poti sa pui condensatori oricit de mari. Totusi mai mult de 10000uF sint inutili. Si puntea e exagerata la ampliful asta, totusi tinind cont ca sint chinezesti si facaturi, au curentul real la jumatea specificatiilor. Link spre comentariu
mecaboy Postat Septembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Nu te contrazic zal,dar ei recomanda un traf de 300W cu specificatiile de mai sus,chiar au un kit cu tot cu traf http://www.adelaida.ro/product_info.php ... e7316be73f .Atunci nu am sa pun 4 cond. cum am zis ci doar 2.Sa las acele rezistente?De cati A recomandati puntea redresoare? Link spre comentariu
mecaboy Postat Octombrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Am realizat astazi montajul,cablajul desenand-ul cu markarul.Puntea redresoare a primit un radiator dintr-o placa de baza defecta Link spre comentariu
CATA2003 Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 of topic , fain catelul , si pisica Link spre comentariu
mecaboy Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 .Nu exista sa mesteresc ceva si ei sa nu vina langa mine,fratii Petreus Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 arata bine placa condesatorii ce natie sunt? ca daca sunt chinezesti,posibil sa-ti faca probleme :werg Link spre comentariu
paul14 Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 cred ca sunt nichihon sau cum s-o scrieo sa folosesti chitul acela de la adelaida??? n-as prea recomanda, am cumparat si eu de la ei in caz de maxima nevoie(oricum nu mai aveam alta varianta) si pot sa spun ca sunt cam proaste montajele Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Nici eu nu recomand kitul ala, dar acum daca te-ai apucat, da-i bataie sa vezi ce iese. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 omul a zis in alt topic ca va incerca sa cumpere de la Dudukoff amplificatoarele Link spre comentariu
mecaboy Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Sincer...nu stiu ce firma sunt,nu m-am uitat si nici nu sunt acasa acum sa va spun ce firma sunt.Am renuntat la adelaida si raman pe QUASI NMOS 247. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum