Vizitator Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Un ampli cu pretentii........! in curind si restul.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Cam asa arata un amplificator pentru chitara personalizat (pentru cine se respecta) All Tube 3 canale Clean/Crunch/Lead 120W/4-8-16 Ohm Alimentarea este si dubla redresoare (Dual Rectifier) Pedala pentru a comanda de la distanza toate functiile........... Boxa 4 dif. CELESTION Vintage 30, putere totala 240W! P.S. Daca cineva doreste amanunte constructive sunt fericit sa le impartasesc!! Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Fain!Dar ce inseamna"pentru cine se respecta"?Eu ma respect... deci...Ca sa mai discutam...schema, realizare, etc. Tot respectul pentru cine a construit, deci astept...Mult succes in continuare si discutam! Link spre comentariu
cioarga Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 gabriele vreau si eu te rog sa dai cat mai multe detaliifelicitari pt aspect Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Foarte tare! Amplif ''Lele'' si boxa ''Moldovar'', sper ca vad corect in poza. Asta mi se pare singura curiozitate. In rest arata foarte bine, buna si ideia de iluminare a plexiglasului.Se vede ca s-a muncit din greu la ele, mai multe poze sa ne delectam ochii.Bravo! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Foarte tare! Amplif ''Lele'' si boxa ''Moldovar'', sper ca vad corect in poza. Asta mi se pare singura curiozitate. In rest arata foarte bine, buna si ideia de iluminare a plexiglasului. Se vede ca s-a muncit din greu la ele, mai multe poze sa ne delectam ochii. Bravo! Cum propietarul pt care am construit ampul se cheama Daniele diminutivul e lele ,asa la vrut .......mai pe seara si alte photo mai detaliate...... Link spre comentariu
cioarga Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 daca poti pune , te rog , schema si ceva detalii constructivevreau sa incerc si eu montajul pentru chitaramerci Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Constructiv seamana cu amplifurile Marshall si clonele lor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Constructiv seamana cu amplifurile Marshall si clonele lor. Salve singura firma care face ceva asemanator este Huges&Kettner sper ca am scris bine (Head pe care le folosesc si grupul KISS faimos de altfel)schemele le fac dupa cerintele clientului cu multe adaptari de ultim moment ,practic e ca la croitor ,adaptez si modific pina obtin timbrica ceruta de client ,eu nu fac ,clone cel mult ma inspir din multimea de scheme existente dupa care adaug ,modific etc ,practic toate modelele ce construiesc sint unice in substanza se pleaca de aici..totul manual..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Constructiv seamana cu amplifurile Marshall si clonele lor. Salve singura firma care face ceva asemanator este Huges&Kettner sper ca am scris bine (Head pe care le folosesc si grupul KISS faimos de altfel)schemele le fac dupa cerintele clientului cu multe adaptari de ultim moment ,practic e ca la croitor ,adaptez si modific pina obtin timbrica ceruta de client ,eu nu fac ,clone cel mult ma inspir din multimea de scheme existente dupa care adaug ,modific etc ,practic toate modelele ce construiesc sint unice in substanza se pleaca de aici..totul manual..... [/quo ceva lucratura, se vad mai in spate si schemele....... Link spre comentariu
catalin gramada Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Super ! la ce pret vinzi ampul ? Link spre comentariu
hbi Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 mie imi plac rezistorii cu radiator!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 mie imi plac rezistorii cu radiator!!! sint resistente de25 w fac parte din modul atenuator(power braker) si uite asa se incepe orce amli pe lampi......... Link spre comentariu
cioarga Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 putem auzii cum suna?(pe chitara)si daca nu cer prea mult ..... o schema bravo Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 putem auzii cum suna?(pe chitara)si daca nu cer prea mult ..... o schema bravo Ampliul a fost facut pe comanda acum e la propietar el se cheama daniele de aici si "lele"(in italiana) face parte di o formazie italiana care se cheama L"OR daca vrei pozi da de ei sint destul de cunoscuzi aici in italia ii vei gasi pe internet oricum a luar ampul acum 2 saptamini cca........in masura timpului o sa pun si schema pt ca o am pe diverse bucati de hirtie.....Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum