Vizitator plici22 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 salut !!!! stie cineva unde as putea gasi un display pentru un huawei u7510 ? al meu s-a spart.Ma rog, l-am ajutat eu sa se sparga dar asta nu m-ai conteaza. Sau un service ? Daca vreti sa ma ajutati : [email protected] Link spre comentariu
Vizitator adam14 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Va salut,Vreau sa stiu daca telefonul fix Huawei ETS3125i merge si in reteaua cosmote cu cartela SIM Link spre comentariu
Vizitator adam14 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Va salut, revin si cu o alta intrebare daca telefonul fix Huawei WTS3125i este blocat in orange se poate decoda sa mearga cu SIM de la cosmote.Am gasit la liber telefon fix Huawei ETS3125idual band GSM 900/1800 MHz dar nu stiu daca functioneaza cu SIM de la cosmote.Cei de la orange comercializeaza WTS3125i iar eu am gasit Huawei ETS3125i la liber.La mine in zona au semnal numai cei de la cosmote.Multumesc celor care ma pot ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum