Stefan Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 am la scarbicii o imprimanta Lexmark X2550 (de fapt multifunctional Lexmark 2500 Series) si nu reusesc sa ii pacalesc cartusul : nu mai avea cernala neagra chiar daca soft-ul arata cartusul jumate . am incarcat cartusul cu cernela de lexmark (catusul e Lexmark black 28) dar dupa maxim 30 de pagini (intre timp a inceput sa zica ca vrea un alt cartus dar ii dadeam cancel si mergea) imprimata incepe sa faca nazuri si imi zice cum ca vrea un cartus nou "black cartridge replacement required" si nu mai pot printa. am instalat iar driver-ul, am cautat pe net, am tot frichinit cartusul dar imprimanta tot face mofturi. sunt tentat sa ma leg de mama celor de la lexmark dar imi dau seama cum unii ne baga pe gat echipamente ieftine (si proaste) dar recupereaza la consumabile pentru ca si ei trebuie sa manance o paine . deci in concluzie: stie cineva o metoda de "pacalire" a acestei imprimante/cartus? Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 banuiesc ca pe cartus sunt niste contacte; ceva asemanator am patit si eu cu o canon si am stersc contactele(si alea de pe cartus si din ea) cu spirt ca nu am avut alcool si apoi am lasat vreo ora la uscat; dupa a mers din prima Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2008 da, porcarii dale de cartuse sunt. incerc sa sterg cartusele sa vad ce iese Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 vezi sa n-ai norocul meu, ca dupa aia, la mine, iesea cerneala din cartus, da' ajungea... sulea spataru la pagina, asa ca scoteam pagini albe ca laptele, si in compartimentul cartuselor era plin de cerneala!!! Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2008 problema la mine e ca nu nici macar nu trece foaia prin imprimanta . cand dau print imi apare mesajul de eroare si imi informatii cum sa schimb cartusul sau optiunea sa printez cu ajutorul cartusului color .vreau sa il pacalesc cumva sa uite ca nu mai are cerneala . Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Daca scoti cartusul si il bagi din nou te intreaba daca cartusul este nou sau tot cel vechi? Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2008 e tampita imprimanta, asa stiam si eu ca trebuie sa zica dar nu ma intreaba nimik. nu-s ce au facut astia de la lexmark dar ma vad nevoit sa cumpar un cartus .sau mai bine alta imprimanta pe toner (avem un Xerox Phaser 3117 dar nu prea mai merge) Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Cauta pe net un service manual pentru modelul tau de imprimanta.Nu stiu daca se aplica si la modelul tau dar la unele imprimante scrie in service manual cum sa resetezi diverse stari care blocheaza functionarea. Link spre comentariu
Vizitator ddmihai83 Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Mda....din pacate si eu am aceeasi problema cu modelu lexmark 2500 ,m-am gandit ca poate are imprimanta un chip eprom care recunoaste fiecare cartus si stie ca sa terminat sau poate are ceva contacte pe el cartusu ...Cartea de service pe lexmark nu exista desi dupa mine ar cam trebui sa fie dar....Daca cineva a reusit sa o pacalaeasca poate imi zice si mie cum a facut ... Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 am reusit sa rezolv problema, cei drept a costat 90 lei pretul de achizitie al unui cartus nou (34 ca 28 nu am am mai gasit) si nici nu sunt convins ca se poate face refil. dar daca e nou cred ca se poate face refil Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 nu se poate face refil. Eu am la servici 20 de inprimante Lexmark si toate au pe tonere UControlere care contorizeaza nr de pagini. Daca incepe sa scoata sters, pot face refil, dar nu mai duce mult pana ajunge counterul la nr de pagini. Cand cumpara firma cartuse, cartusele vin cu cipuri reprogramate (16f84). :)Sper ca v-am lamurit! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Nu cred ca o sa poti sa faci refill, adica poti dar nu il va recunoaste imprimanta. Daca ai un prieten poti sa faci schimb de cartuse cu el, imprimanta cred ca tine minte 3 serii de cartuse, deci o sa ai nevoie de 4 bucati ca sa jonglezi cu ele Daca tiparesti mai mult alb-negru iti recomand o imprimanta laser, iesi mult mai ieftin (atentie insa la cartusele cu chip ). Link spre comentariu
Vizitator viganutzu Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 sunt cartuse carepot fi reancarcate 28A , pentru negru si respectiv 29A pentru color. Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 mda, dar au un pre? cam triplu fa?? de cele normale, ?i se vând goale!!!c?uta?i "cartu?e autoresetabile", a?a se numesc minunile, ?i calcula?i rentabilitatea...eu pentru epsonul meu a? lua, c? la 16-20 de lei cât m? cost? un singur cartu? compatibil, ?i sunt 4, ies foarte ieftin!!!de?i costul autoresetabilelor se apropie de costul de achizi?ie al multifunc?ionalului, c? asta este obiectul!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum