Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aplicatie cu leduri RGB

ole

Postări Recomandate

Am o intrebare...poate spun o prostie....dar...cele doua AO din lm358 nu ar trebui conectate la fel la componentele exterioare(spre exemplu...jumatatea de sus din schema are intrarea + conectata la rezistenta de 33k si condensatorul de 10n iar jumatatea de jos are conectata intrarea - conectata in felul descris)?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ole

9

• roadrunner

5

• mitescu

4

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Vezi ca sunt la fel. La partea de jos s-a pus un C in plus pe reactia negativa ptr. "a evidentia bass-ul" (poate iti aduci aminte de discutie).Poti sa nu il montezi, sau poti sa pui inca unul pe cealalta ramura.

Link spre comentariu

Am terminat schema si vin cu cateva intrebari:1.Cat de corect am legat piesele?2.E bine cum am pus butoanele pt a le putea detecta prin intreruperi cand sunt apasate?3.Prin conectorul JP4 vreau sa conectez tot ansamblul la un acumulator de 4.8V. Mai trebuie adaugate piese pentru asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări