ole Postat Septembrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Am o intrebare...poate spun o prostie....dar...cele doua AO din lm358 nu ar trebui conectate la fel la componentele exterioare(spre exemplu...jumatatea de sus din schema are intrarea + conectata la rezistenta de 33k si condensatorul de 10n iar jumatatea de jos are conectata intrarea - conectata in felul descris)? Link spre comentariu
mitescu Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Vezi ca sunt la fel. La partea de jos s-a pus un C in plus pe reactia negativa ptr. "a evidentia bass-ul" (poate iti aduci aminte de discutie).Poti sa nu il montezi, sau poti sa pui inca unul pe cealalta ramura. Link spre comentariu
ole Postat Septembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Am terminat schema si vin cu cateva intrebari:1.Cat de corect am legat piesele?2.E bine cum am pus butoanele pt a le putea detecta prin intreruperi cand sunt apasate?3.Prin conectorul JP4 vreau sa conectez tot ansamblul la un acumulator de 4.8V. Mai trebuie adaugate piese pentru asta? Link spre comentariu
roadrunner Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 Inteleg ca vrei sa folosesti referinta interna pentru Vref...ar fi bine sa prevezi pe cablaj o conexine in caz ca te razgandesti si vrei sa aplici Vref extern.R. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum