Vizitator cgabi77 Postat Martie 15, 2005 Partajează Postat Martie 15, 2005 Va rog sa ma ajutati sa gasesc o schema de tv Sport ,alb negru. Nu reusesc sa ii dau de cap. va multumesc antcipat. [email protected] Link spre comentariu
draku Postat Martie 15, 2005 Partajează Postat Martie 15, 2005 ce model de sport, ca au fost vreo 3... Link spre comentariu
Vizitator cgabi77 Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 scuze ...am uitat sa trec modelul de tv alb-negru,fiind pe fuga. Caut schema pt modelul tv sport P11333. Va rog sa ma ajutati.Multumesc mult. [email protected] Link spre comentariu
madkat Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 readuc la viata un topic veeeechiam luat in sfarsit un convertor de sunet pentru un arhaic Tv Sport 251mi-ar trebui si mie schema sau indicatii - unde exact sa il conectezmultumesc anticipat Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Daca se aseamana vreun pic schema cu cea de sport 208...o gasesti la mine pe site Link spre comentariu
madkat Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 hehe - a fost primul loc unde am cautat - am si descarcat-o, merci :)ma uit acasa daca se pupadar chiar si asa - unde se leaga amaraciuea aia de convertor? chiar si cu exemplificare in schema de 208... Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 am eu cateva scheme de tv tip sport si una de sport E335 (sau cam asa ceva) . convertorul de standard se lega undeva pe placa modulara de sunet dar numai tin minte ce pini :cry: Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 La Sport 208 convertorul se monteaza astfel :Modulul de sunet este cu TAA661 , deci minusul de la pinul 2 ,plusul de la pinul 8,iesirea la pinul 3 pe C201 (pinii sunt ai conectorului modulului nu ai integratului ).Alimentarea se face de la tensiunea modulului 10,5-11V. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 am eu cateva scheme de tv tip sport si una de sport E335 (sau cam asa ceva) . convertorul de standard se lega undeva pe placa modulara de sunet dar numai tin minte ce pini :cry:Scaneaza si pune pe net...daca nu ai unde le gazduiesc la mine pe site (defapt providerul le gazduieste, nu eu:) ). Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 ok Blin ! am uitat cartile acasa (am scaner la servici) dar din ce am vazut schema de la tine de pe site e foarte asemanatoar cu ce am eu. maine iau cartile cu mine si daca am timp scanez cat pot si iti trimit pe e-mail Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 24, 2008 Administratori Partajează Postat Septembrie 24, 2008 am eu cateva scheme de tv tip sport si una de sport E335 (sau cam asa ceva) . convertorul de standard se lega undeva pe placa modulara de sunet dar numai tin minte ce pini :cry:Scaneaza si pune pe net...daca nu ai unde le gazduiesc la mine pe site (defapt providerul le gazduieste, nu eu:) ).Le poate atasa pe forum, dece sa se complice Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 pe forum nu prea stiu pe unde sa le atasez. :cry: era bine sa existe o rubrica la depanari unde sa fie numai scheme, fara posturi inutile. (cum prindeai o schema hop o atasai acolo) Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 24, 2008 Administratori Partajează Postat Septembrie 24, 2008 viewtopic.php?p=282674#p282674 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 24, 2008 Administratori Partajează Postat Septembrie 24, 2008 pe forum nu prea stiu pe unde sa le atasez. :cry: era bine sa existe o rubrica la depanari unde sa fie numai scheme, fara posturi inutile. (cum prindeai o schema hop o atasai acolo)dA exista asa ceva viewforum.php?f=16 Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 ok. multumesc Vasile stiam cum se pune un atasament dar nu stiam unde sa pun schemele. acum nu imi ramane de cat sa scanez si sa le atasez la o rubrica potrivita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum