Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema televizor SPORT

Vizitator cgabi77

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

4

• madkat

4

• Stefan

4

• Blind

2

Top autori în acest subiect

• 3 ani mai târziu...

hehe - a fost primul loc unde am cautat - am si descarcat-o, merci :)ma uit acasa daca se pupadar chiar si asa - unde se leaga amaraciuea aia de convertor? chiar si cu exemplificare in schema de 208...

Link spre comentariu

La Sport 208 convertorul se monteaza astfel :Modulul de sunet este cu TAA661 , deci minusul de la pinul 2 ,plusul de la pinul 8,iesirea la pinul 3 pe C201 (pinii sunt ai conectorului modulului nu ai integratului ).Alimentarea se face de la tensiunea modulului 10,5-11V.

Link spre comentariu

am eu cateva scheme de tv tip sport si una de sport E335 (sau cam asa ceva) . convertorul de standard se lega undeva pe placa modulara de sunet dar numai tin minte ce pini :cry:

Scaneaza si pune pe net...daca nu ai unde le gazduiesc la mine pe site (defapt providerul le gazduieste, nu eu:) ).
Link spre comentariu

ok Blin ! am uitat cartile acasa (am scaner la servici) dar din ce am vazut schema de la tine de pe site e foarte asemanatoar cu ce am eu. maine iau cartile cu mine si daca am timp scanez cat pot si iti trimit pe e-mail :freaza:

Link spre comentariu
  • Administratori

am eu cateva scheme de tv tip sport si una de sport E335 (sau cam asa ceva) . convertorul de standard se lega undeva pe placa modulara de sunet dar numai tin minte ce pini :cry:

Scaneaza si pune pe net...daca nu ai unde le gazduiesc la mine pe site (defapt providerul le gazduieste, nu eu:) ).
Le poate atasa pe forum, dece sa se complice
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări