Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pls help

Vizitator hover2008

Postări Recomandate

Vizitator hover2008

Am cumparat un Ford Ka model 2001 si are instalata o alarma care nu functioneaza.Initial am crezut ca nu functioneaza din cauza bateriei,am schimbat bateria si nu face nimic,se aprinde becul verde din ea cand apesi unul din cele 2 butoane,dar nu comunica cu masina,am verificat toate sigurantele sunt ok,are si o cheie cu care o poti pune in modul valet.Cand am montat bateria si am apasat pe buton a inceput sa urle alarma,am apasat din nou si a tacut,dar a tacut definitiv.Am un prieten care e mai priceput in alarme,el sustine ca alarma e buna,telecomanda are o problema,dar nu stie mai mult.Va atasez poze cu alarma si cheile care le am,nu am alt rand de chei.Va rog sa-mi spuneti ce alarma este si unde gasesc cartea ei,poate a iesit telecomanda din frecventa.Credeti ca se poate rezolva ceva?[attachment=1]cheie ford ka.JPG[/attachment][attachment=0]DSC00145.JPG[/attachment][attachment=0]DSC00145.JPG[/attachment][attachment=0]DSC00145.JPG[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Abram Burel

3

• Blind

2

• UltimateW

1

• mecaboy

1

Top autori în acest subiect

Vizitator hover2008

Am reusit sa pun poza cu seriile,aveti idee ce marca este sau ce sa fac sa pot folosii telecomanda de pe cheie?La cheia masinii am si o cheita care inchide alarma am dat si pe ON si pe OF tot nu face nimic.Ma gandesc daca cumva e dezactivata inchiderea de pe cheie ce trebuie sa fac?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Eu vad acolo o alarma montata in Ro (asa deduc din "srl" si diverse izolier-band-uri prezente in poze).Deci nu are o legatura "originala" cu sistemul de inchidere centralizata care e actionat de butoanele de pe cheie.Daca a fost montata cum trebuie, atunci probabil ca se armeaza/dezarmeaza corect sau cel putin facea asa la inceput.De ce nu vorbesti cu proprietarul anterior? Poate sunt si oameni priceputi pe aici, da nu neaparat... detectivi :)

Link spre comentariu
Vizitator hover2008

masina a fost luata asa din Germania acum cateva zile,am intrebat la 2 firme care se ocupa de alarme si ambele au spus ca nu stiu despre ce alarma este vorba,se monteaza numai de catre dealerii respectivi,au mai gasit aceeasi alarma si pe Audi asta a fost raspunsul lor.

Link spre comentariu
Vizitator hover2008

asta am si facut,vroiam sa vad daca sunt altii mai experimentati in ale electronicii si poate le-a cazut in mana aceasta alarmatot vor aparea astfel de alarme,poate ii ajuta si pe alti posesori de astfel de echipamente sfatul tau Abram Burel sa bag banii in economia romaneasca :ras: :ras: :ras: :ras:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Uite-te in manualul alarmei.Din butonul valet poti "deconecta" .In cazul in care un set de chei iti dispare,setezi din butonul valet sa "uite" telecomezile iar apoi reprogramezi din butonul valet si unul din butanele telecomenzii ,telecomanda ce doresti sa o recunoasca.Eu am patit ceva de genu...baieti ce au montat alarma mi-au pus butonul valet in bord,intr-un "sertar"...cand mi-am ps actele,din greseala a apast pe butonul valet nu stiu cate secunde...deconectand telecomeznile.Am citit manualul si am reprogramat sa recunoasca telecomeznile.Tot ce am scris eu mai sus se face cu ajutrul butonului Valet.Sper sa iti fie de ajut indicatiile mele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări