adicontakt Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 nu cert pe nimeni nu am dat bani pe el , l-am primit cadou . faza e ca nu stiu dupa ce model e copiat dar are carcasa misto , chiar mi se potriveste pe mana. drivere nu are. oricum momentan se pare ca s-a rezolvat problema, l-am bagat pe alt port Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 ... s-o fi bulit mufa usb... mi s-a întamplat ?i mie ceva de felul ?sta cu o ieftin?ciune de adaptor bluetooth... dup? ce l-am b?gat în alt? muf? (?i era ACELA?I controller usb!!!) a mers ok.ciudat e c? pe mufa "defect?" merge orice flash stick usb... Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2008 sa ii naiba pe toti producatorii de 2 lei. nu stiu frate pe portul ala usb merg toate aparatele care le conectez ( stickuri, camera foto , bluetoothul). lucruri ciudate se intimpla Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 ... o fi vre-un maxim în erup?iile solare!!! cam jumate glum?... la ce frecven?e merg wirelessul ?i bluetoothul nu ar fi chiar de mirare... Link spre comentariu
Vizitator cipd Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 adicontakt, am avut si eu acelasi mouse si identic aceeasi problema. l-am cumparat de la carrefour ("impuls-shopping" daca ai auzit de asa ceva) si l-am schimbat de 2 ori. apoi, exasperat, l-am dus inapoi si am dat diferenta de bani pana la un microsoft. pacat de mouse, ca era comod si eye-candy..stii, ai putea sa incerci cu un adaptor usb-ps2, eu nu am avut asa ceva atunci. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 asta daca mouseul suporta protocolul ps2... Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2008 am incercat si asta , inca de prima oara (voiam sa am liber portu' usb), dar nu stie ce "e aia " ps2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum