Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema mouse pe usb

adicontakt

Postări Recomandate

nu cert pe nimeni :da nu am dat bani pe el , l-am primit cadou . faza e ca nu stiu dupa ce model e copiat dar are carcasa misto , chiar mi se potriveste pe mana. drivere nu are. oricum momentan se pare ca s-a rezolvat problema, l-am bagat pe alt port

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

8

• MifTy

3

• Blind

3

• Dr.L

2

Top autori în acest subiect

... s-o fi bulit mufa usb... mi s-a întamplat ?i mie ceva de felul ?sta cu o ieftin?ciune de adaptor bluetooth... :rade: dup? ce l-am b?gat în alt? muf? (?i era ACELA?I controller usb!!!) a mers ok.ciudat e c? pe mufa "defect?" merge orice flash stick usb... :ras:

Link spre comentariu

sa ii naiba pe toti producatorii de 2 lei. nu stiu frate pe portul ala usb merg toate aparatele care le conectez ( stickuri, camera foto , bluetoothul). lucruri ciudate se intimpla :speriat :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator cipd

adicontakt, am avut si eu acelasi mouse si identic aceeasi problema. l-am cumparat de la carrefour ("impuls-shopping" daca ai auzit de asa ceva) si l-am schimbat de 2 ori. apoi, exasperat, l-am dus inapoi si am dat diferenta de bani pana la un microsoft. pacat de mouse, ca era comod si eye-candy..stii, ai putea sa incerci cu un adaptor usb-ps2, eu nu am avut asa ceva atunci.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări