Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce PIC sa folosesc la circuitul HT 12 E?

vidry

Postări Recomandate

Salutare !!!Ce microcontroler imi recomandati, sa actionez Swiches-urile S1 S2 S3... la emitatorul din poza. :38 Am cautat integratu' HT 12E si nu am gasit nicaeri de cumparat(ma refer magazine din RO)...infine , Bun sa recapitulam ,am nevoie de un PIC sa actionez 3 motorase prin RC de pe computer...ce PIC & emitator/receptor sa folosesc dar sa gasesc piesele la magazine in RO??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vidry

5

• puiu

1

Top autori în acest subiect

Nu stiu ce este MCU ,dar eu vreau sa comand 2 motorase de la o masinutza de pe computer...si am nevoie de un microcontroler si o schema de emisie/receptie (sper ca spun bine) daca poti sa ma ajuti cu ceva idei eventual ceva schema electronica.

Link spre comentariu

1. Cum vrei sa conectezi masinuta la calculator? Prin fir sau radio?2. Partea de microprocesor vrei s-o folosesti pentru convertirea semnalului in variatie de tensiune?3. Cred ca trebuie sa ne spui mai multe despre ce vrei sa faci ca sa vedem cu ce te putem ajuta.

Link spre comentariu

Da,deci dupa cum se vede in post vreau sa o conectez prin radio si am nevoie de o schema emisie/receptie cu codor/decodor si sa foloseasca integrate pe care le pot gasii la vreun magazin din RO.Integratu ht12e am cautat si nu gasesc nicaeri(daca stii tu la vreun magazin RO spune te rog)...ok Deci ,eu de pe computer vreau sa comand motorasele inainte/inapoi , stanga/dreapta si am nevoie de un microcontroler pentru a face lagatura dintre emisie/computer...si nu stiu ce microcontroler sa folosesc!!!

Link spre comentariu

Bun cu microcontroleru' am priceput!Dar cu partea de emisie/receptie ce fac...ca integratu ht12e nu il gasesc de cumparat.Se poate schimba cu alt integrat la schema din poza? sau daca are cineva o alta schema electronica emisie/receptie cu tot cu codor/decodor sa puna o poza cu ea :dans:

Link spre comentariu

Cumpara o jucarie cu radiocomanda, cat mai ieftina dar sa aiba nr. de motorase de care ai nevoie, o desfaci si gasesti atat integratul pentru emitator cat si receptorul si partea de comanda a motoarelor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări