vidry Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Salutare !!!Ce microcontroler imi recomandati, sa actionez Swiches-urile S1 S2 S3... la emitatorul din poza. Am cautat integratu' HT 12E si nu am gasit nicaeri de cumparat(ma refer magazine din RO)...infine , Bun sa recapitulam ,am nevoie de un PIC sa actionez 3 motorase prin RC de pe computer...ce PIC & emitator/receptor sa folosesc dar sa gasesc piesele la magazine in RO?? Link spre comentariu
Vizitator PicNick Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Salut!Mai multe detalii despre ce vrei sa faciPoti sa folosesti orice microcontroller, depinde ce tip de MCU cunosti Link spre comentariu
vidry Postat Septembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Nu stiu ce este MCU ,dar eu vreau sa comand 2 motorase de la o masinutza de pe computer...si am nevoie de un microcontroler si o schema de emisie/receptie (sper ca spun bine) daca poti sa ma ajuti cu ceva idei eventual ceva schema electronica. Link spre comentariu
puiu Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 1. Cum vrei sa conectezi masinuta la calculator? Prin fir sau radio?2. Partea de microprocesor vrei s-o folosesti pentru convertirea semnalului in variatie de tensiune?3. Cred ca trebuie sa ne spui mai multe despre ce vrei sa faci ca sa vedem cu ce te putem ajuta. Link spre comentariu
vidry Postat Septembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Da,deci dupa cum se vede in post vreau sa o conectez prin radio si am nevoie de o schema emisie/receptie cu codor/decodor si sa foloseasca integrate pe care le pot gasii la vreun magazin din RO.Integratu ht12e am cautat si nu gasesc nicaeri(daca stii tu la vreun magazin RO spune te rog)...ok Deci ,eu de pe computer vreau sa comand motorasele inainte/inapoi , stanga/dreapta si am nevoie de un microcontroler pentru a face lagatura dintre emisie/computer...si nu stiu ce microcontroler sa folosesc!!! Link spre comentariu
Vizitator flcatalin Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Microcontrolere le programezi sa faca ce vrei tu, deci poti folosi aproape orice microcontroler. Link spre comentariu
vidry Postat Septembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Bun cu microcontroleru' am priceput!Dar cu partea de emisie/receptie ce fac...ca integratu ht12e nu il gasesc de cumparat.Se poate schimba cu alt integrat la schema din poza? sau daca are cineva o alta schema electronica emisie/receptie cu tot cu codor/decodor sa puna o poza cu ea Link spre comentariu
Vizitator PicNick Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 pt partea de emisie receptie nu te pot ajuta cu prea multe, eventual vezi module gata facute la www.conexelectronic.ro La partea logica (cu microcontrollere) te pot ajuta PS: ti-am scris si pe Softpedia Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Cumpara o jucarie cu radiocomanda, cat mai ieftina dar sa aiba nr. de motorase de care ai nevoie, o desfaci si gasesti atat integratul pentru emitator cat si receptorul si partea de comanda a motoarelor. Link spre comentariu
vidry Postat Septembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Va multumesc pentru informatii cu microcontroleru m-am lamurit,acuma trebuie sa caut partea de emisie/receptie.Daca stie cineva vreo schema electrica postati aici sau trimite-ti pe e-mail. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum