Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dell Optiplex GX-280

Sandu Magnatu

Postări Recomandate

Am primit un desktop Dell Optiplex Gx 280 fara rami si hard pe care trebuie sa ii pun. Eu la compul meu am DDR1 PC3200 400MHz, iar la Dell trebuie DDR2 PC3200 400MHz, problema e ca nu am gasit in arad DDR2, numai pe net. Intrebarea mea este ca o sa functioneze cu rami aftermarket sau trebuie sa fie neaparat Dell? hardul stiu ca mere si aftermarket. Am incercat sa pun ramii mei in Dell dar nu se potrivesc deoarece au pinii diferiti. Calculatorul va fi folosit exclusiv pentru muzica, deci nu va fi nevoie de mai mult de 512mb rami (daca o sa gasesc in arad), va las adresa sa cititi specificatiile si pozele cu el. http://www.dell.com/downloads/global/pr ... 280_en.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sandu Magnatu

2

• danb1974

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

ia rami la 577MHz,ca DDR2 de 400MHz nu gasesticel mai bine ar fi daca ai putea imprumuta de la cineva niste rami,sa vezi daca merg,sau sa te duci cu pc-u la un magazin de pc(mai toate trebuie sa aibe DDR2)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări