Sandu Magnatu Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Am primit un desktop Dell Optiplex Gx 280 fara rami si hard pe care trebuie sa ii pun. Eu la compul meu am DDR1 PC3200 400MHz, iar la Dell trebuie DDR2 PC3200 400MHz, problema e ca nu am gasit in arad DDR2, numai pe net. Intrebarea mea este ca o sa functioneze cu rami aftermarket sau trebuie sa fie neaparat Dell? hardul stiu ca mere si aftermarket. Am incercat sa pun ramii mei in Dell dar nu se potrivesc deoarece au pinii diferiti. Calculatorul va fi folosit exclusiv pentru muzica, deci nu va fi nevoie de mai mult de 512mb rami (daca o sa gasesc in arad), va las adresa sa cititi specificatiile si pozele cu el. http://www.dell.com/downloads/global/pr ... 280_en.pdf Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 ia rami la 577MHz,ca DDR2 de 400MHz nu gasesticel mai bine ar fi daca ai putea imprumuta de la cineva niste rami,sa vezi daca merg,sau sa te duci cu pc-u la un magazin de pc(mai toate trebuie sa aibe DDR2) Link spre comentariu
danb1974 Postat Septembrie 30, 2008 Partajează Postat Septembrie 30, 2008 ddr2 cresc pe toate gardurile, ddr se mai folosesc doar ca piese de schimb. Nu tre sa fie Dell dar e bine daca poti sa-i incerci inainte sa-i platesti. Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Octombrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Am luat pc 4200 care lucreaza la 533MHz, l-am testat la magazin si a mers. acuma mai trebuie sa iau un hard si gata. Multumesc pt raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum