Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O sugestie in alegerea kit-ului de aplificare

Care dintre cele doua kit-uri este mai bun din punct de vedere al sonorizarii?  

2 membri au votat

1. 1. Care dintre cele doua kit-uri este mai bun din punct de vedere al sonorizarii?

• Kit amplificator cu finali 4x2SC1302, 2x2SC3281
      1
    • Amplificator AD-020V1 2x160W Stereo
      1

Postări Recomandate

Salut.M-am hotarat sa aleg intre doua modele diferite de amplificatorare si as dori sa aflu si parera voastra.Va rog sa analizati din punct de vede tehnic cele doua montaje.

Amplificatorul de la Adelaida am avut ocazia sa-l aud si sincer am fost placut surprins de performantele acestuia,dar...eu am mai construit amplificatoare de mica putere cu kit-uri de la Adelaida si nu am fost multumit.

Cele doua montaje sunt:

Amplificator AD-020V1 2x160W Stereo http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=55&osCsid=2d9f812c2e1c83be48f0def4c0996059

Kit amplificator cu finali 4x2SC1302, 2x2SC3281 http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=4495

DR.Led Mi-a recomandat un alt amplificator, bipolarul120w de la elprod dar din pacate site-ul nu functioneaza ca sa vad despre ce este vorba

Va multumesc frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mecaboy

4

• Badman

2

• zal

1

• EmyRulz

1

Top autori în acest subiect

Exact, s-a mai discutat despre el, unele firme il dau mai nou ca avind 250w, ca sa nu se mai certe cu clientii probabil.Kitul celalalt cu TDA si trz iar e slabut, nu tine practic decit pina la +/-40V, din care nu poti scoate nici jumate din puterea aia de reclama.Orienteaza-te catre un amplif de firma, sau cauta ceva verificat in practica, cu o schema mai buna.

Link spre comentariu

Aveti dreptate.Ati putea sa-mi recomandati unul din amplificatoarele postate in categoria cu acelasi nume?M-am uitat la AV800 dar in primu rand problema este alimentarea, in al doilea rand nu este chiar usor de reglat.M-ar interesa un amplificator care sa scoata RMS undeva pe la 80W

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări