tudor Postat Septembrie 20, 2008 Partajează Postat Septembrie 20, 2008 Buna Ati incercat ca construiti un VTP cu acest difuzor ?Merita sa incerc sau ma las pagubas ?Erm = 0,746Mms = 54,522gQts = 0,315Fo = 37,8 HzBL = 11,822 TmNo = 0,9 %Sd = 0,036mpSPL = 91 dBQes = 0,362Multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 20, 2008 Partajează Postat Septembrie 20, 2008 E de 10 ?oli difuzorul? Sau 25 vine de la altceva? Link spre comentariu
tudor Postat Septembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2008 E de 10 ?oli difuzorul? Sau 25 vine de la altceva?Este de 10"Imp. = 4 ohmbanda 30 - 2500 Hz350 w Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 nu cred ca e potrivit difuzorul pt a fi folosit intr-o incinta VTP, deoarece nu prea urca in frecventa si nu cred ca gasesti un traductor pt frecvente inalte care sa coboare asa jos incat sa nu fie o gaura in banda de frecvente reprodusa. ar mai fi varianta sa folosesti un difuzor pt medii, insa o sa te chinui mai mult la filtre, si n-am mai vazut pana acuma VTP-uri pe 3 cai. bafta Link spre comentariu
tudor Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 nu cred ca e potrivit difuzorul pt a fi folosit intr-o incinta VTP, deoarece nu prea urca in frecventa si nu cred ca gasesti un traductor pt frecvente inalte care sa coboare asa jos incat sa nu fie o gaura in banda de frecvente reprodusa. ar mai fi varianta sa folosesti un difuzor pt medii, insa o sa te chinui mai mult la filtre, si n-am mai vazut pana acuma VTP-uri pe 3 cai. bafta ???Ma tot gindesc SA ABANDONEZ ACEST DIF?sau merita sa construiesc o cutie pentru medii si inalte si sa pun acest dif. in VTP singur Arata destul de bine si suna intr-un fel aparte Voi ce ziceti ? Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Cauta un tweeter + waveguide pentru el. Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 @ tudor,ifuzorul e bun si pentru VTP. Altceva este problema: nu poti utiliza acest difuzor pe 2 cai. Daca in folosesti, solutia este sa il separi la 300 - 350 Hz de o alta incinta, de tip inchis ( de exemplu) care sa contina o medie de 5" sau 6 1/2" si un tweeter, acestea din urma separate la 3.000 - 3.500 Hz!Am mai scris pe forum: NU se utilizeaza woofere mai mari de 8" pe 2 cai!!! Si 8", teoretic, reprezinta o solutie la limita limitei!Nu va mai lasati pacaliti de banda de frecventa data de producatori! Orice woofer ARE SIGUR probleme peste 1.000 Hz!!! La difuzoarele mici, sub 8" sunt "digerabile"! Peste NU! Link spre comentariu
tudor Postat Octombrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2008 @ tudor,ifuzorul e bun si pentru VTP. Altceva este problema: nu poti utiliza acest difuzor pe 2 cai. Daca in folosesti, solutia este sa il separi la 300 - 350 Hz de o alta incinta, de tip inchis ( de exemplu) care sa contina o medie de 5" sau 6 1/2" si un tweeter, acestea din urma separate la 3.000 - 3.500 Hz!Am mai scris pe forum: NU se utilizeaza woofere mai mari de 8" pe 2 cai!!! Si 8", teoretic, reprezinta o solutie la limita limitei!Nu va mai lasati pacaliti de banda de frecventa data de producatori! Orice woofer ARE SIGUR probleme peste 1.000 Hz!!! La difuzoarele mici, sub 8" sunt "digerabile"! Peste NU!MULTUMESCAm tot analizat sa fac un VTP cu acest dif. cutia iese mult prea mare, iar filtrul este cam greu de facut (am calculat la 500 Hz)Am sa ma indrept spre un alt tip de difuzor Inca o data Multumiri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum