MadRaper Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Dupa un timp de gandire am hotarat sa folosesc suruburi de 4mm. Am gaurit fiecare mosfet cu 4.2mm. Apoi am gaurit radiatorul cu 3.2 mm si am filetat gaurile cu 3 tarozi (nr.1,nr.2,nr.3) pentru a face un filet cat mai bun. La fiecare surub am pus o saiba plata si una grover. Radiatorul l-am finisat cu smirghel de 400 si de 600 (umed) apoi am sters bine cu diluant auto si imediat am aplicat pasta termoconductoare inainte de a se forma stratul protector sau cel putin asa cred.. ca se vedea cum incepe sa se oxideze dupa evaporarea diluantului. Am mai facut si un filet de 3mm pentru BD139. Link spre comentariu
MadRaper Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Radiatorul cred ca il voi taia in doua pt a avea loc si de mufe, butoane, etc. in spatele subwooferului. Dar il las pana iau si transformator pe masura lui sa vad cat se incalzeste la puterea la care il voi folosi. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Vad ca ai un radiator maricel. De unde ai facut rost de el? Link spre comentariu
MadRaper Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Il am de la userul zal. si eu am fost surprins cand l-am vazut ce mare e defapt Link spre comentariu
MadRaper Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 De acum ar trebui sa incep filtrul activ insa nu prea gasesc scheme cum as vrea eu sa fie.Am facut o schema in paint cu ce as avea nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum