Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

allton 200a

vio_gl

Postări Recomandate

am realizat de curand acest amp si mi se pare mie sau chiar se aude bine?curentul de mers in gol are vreo 65mA desi stiu ca nu am tranzist originali am dat in el cu +/-50v si nu am o caldura excesiva pe 8 ohmi cu un radiator destul de mare si cu racire activa.acum cred ca sunetul e destul de pro si thd-ul e la un nivel destul de mic . daca a mai facut cineva acest amp rog sa dea o parere si sper ca in curand sa pot pune poze\p.s. nu inteleg,ce e cu acel punct la topic ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

....ma bucur ca ai gasit ,o intrebare la cablajul asta :aplauze , pai ce sa zic , poate vrei o iesire de casti ,cu divizor rezistiv , sau mai legi o boxa , mai pui o iesire? :da dar daca vrei pui ,doar o cosa de iesire si gata ai rezolvat problema ! Strapul era necesar ,si iesirea e una singura , o luam de pe una din cose ,care din ele doresti :ras: M-am gandit initial, ca daca modulul va sta vertical lipit de radiator ,atunci iesirea sa fie la indemana pt. a fi cablat mai usor , asta era motivul ,pentru care am prevazut doua cose ,pe iesire :freaza: alex mm .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări