Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Melodii mai vechi dar neuitate

ionescu liviu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

34

• q_acdc

8

• boku

5

• ionescu liviu

4

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

am dat în mintea copiilor...mKAPO_nYV1o şi sunt mândru de asta!!! :dyuUZrFwxDII (cei care aveţi copii mici sau mari, nu conteşte, acasă, ascultaţi chestiile astea!!! sunt mai multe, adunate pe 2 bucăţi dvd-uri pe nume "I Cartoni Dello Zecchino D'Oro". pricep că în "italea" e obsesie mare cu astea... şi recunosc că nici eu n-am scăpat, chit că nu mă aflu acolo!!! :d)

Link spre comentariu

Exista si in bucuresti un club de dadaisti, initial mi-au parut un pic oligrofreni... :ras: ce chestie sa te duci in club si sa spui numai "da", faza cea mai criminala ca o domnisoara a inceput sa-mi explice(vazand figura mea nu tocmai binevoitoare, cand am constatat ca vreo trei tipi si doua doamne cam plinute isi spuneau obsesivda, da, da' la o masa)cum ca e "pozitiv si minunat sa spui da", si cat de urat e sa spui "nu", cat de frumos suna "da" pe langa "nu"...i-am facut d-rei o propunere absolut nesimtita, fireste a zis...da. :freaza: Revenind on-topic:http://www.youtube.com/watch?v=t61U-8He ... E&index=38si preferata mea:http://www.youtube.com/watch?v=t61U-8He ... E&index=38 :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări