MifTy Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 6h0VVQU1S6k iubita mea, să ne-aruncăm în cadăsă stăm acolo până-n anul 2000şi dac-o fi să vină apa caldăvom face fel şi fel de nebunii!!! Link spre comentariu
centeulacent Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 Semnal M - Iar de la inceput Pe langa melodia de mai sus mai adaug si versurile mele preferate, scrise de Ion Minulescu. Eu ştiu c-ai să mă-nşeli chiar mâine... Dar fiindcă azi mi te dai toată, Am să te iert - E vechi păcatul Şi nu eşti prima vinovată!... Link catre poezia completa -> http://www.romanianvoice.com/poezii/poe ... eminte.php Scorpions - Wind of changes Melodia wind of changes transmite (pentru mine cel putin) o vibratie neobisnuita. La o adica aceasta melodie e istorie, cantata in cinstea caderii zidului berlinului pe 25 decembrie 89. Cam atat...momentan Link spre comentariu
MifTy Postat August 11, 2010 Partajează Postat August 11, 2010 n4RjJKxsamQ pentru cei care n-au chef să mai deschidă un tab.şi da, "vântul schimbării" îmi place şi mie, dar mai mult pentru melodie, nu pentru mesaj... la urma urmei, e o piesă "la comandă"... Link spre comentariu
MifTy Postat August 15, 2010 Partajează Postat August 15, 2010 5wmUefJcP-E melodia e cam tâmpiţică... la urma urmei, e stilul "comunist" al ultimei jumătăţi a deceniului 8...versurile, însă... jos pălăria!(credeam că e cântată de angela similea, abia acum am aflat că e cântată de mădălina manole!!!)Poţi aduna într-o viaţă averiDar să-ţi pierzi fericirea într-o ziFără lumina iubirii de ieriCe soare te poate încălzi?Cum să aştepţi o iertare în plusCând eşti obosit şi stingherFără iubire în prag de apusPe-o stea inundată de ger-RefAi crezut că treci prin viaţă mai uşorDacă faci din dragoste un jocAi crezut că poţi plăti cu un sărutŞi iată, ai pierdut tot ce-ai avutAi crezut că nu mă doare vorba taŞi păstrezi fărâma de norocAi crezut că poţi plăti cu un sărutŞi iată, ai pierdut tot ce-ai avutPot să te iert şi te pot mângâiaDar cum crezi că din tot ce ţi-ai strânsS-ar nimeri vreo comoară să-mi iaDin suflet povara de plânsCum să nu simt ce e-n sufletul tăuCâtă vreme doar eu ţi-am rămasÎntr-o târzie părere de răuPrilej de ultim popas...RefAi crezut că treci prin viaţă mai uşorDacă faci din dragoste un jocAi crezut că poţi plăti cu un sărutŞi iată, ai pierdut tot ce-ai avutAi crezut că nu mă doare vorba taŞi păstrezi fărâma de norocAi crezut că poţi plăti cu un sărutŞi iată, ai pierdut tot ce-ai avutPot să te iert şi te pot mângâiaDar cum crezi că din tot ce ţi-ai strânsS-ar nimeri vreo comoară să-mi iaDin suflet povara de plânsCum să nu simt ce e-n sufletul tăuCâtă vreme doar eu ţi-am rămasÎntr-o târzie părere de răuPrilej de ultim popas... Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 Si ca sa improspatam topic-ul:Tanita Tikaram - Twist in my sobriety Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 de prin anii 90 cand se mergea la poloni (POLAND) :UB cetardesce ("transcriere a lui iu bi forti")caseta =album la cca one dolar Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 17, 2010 Partajează Postat August 17, 2010 tot eu:discurile LP bulgaresti: tocmai ascultam INFOPRO ! Link spre comentariu
MifTy Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Si ca sa improspatam topic-ul:Tanita Tikaram - Twist in my sobrietysJdgSRzv8wE pliiiz, dacă se găseşte pe youtube, băgaţi cheia, hai, că nu-i aşa greu!!! Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 cam rara cadenta la melomani ...Jennifer Rush - I Come Undone Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Si ca sa improspatam topic-ul:Tanita Tikaram - Twist in my sobrietyNiciodata nu am inteles de ce imi place piesa asta,fiind mai mult vorbita, nu cantata... probabil ca orchestratia face totul...Daca tot a venit vorba de voce, ce ziceti de Janis Joplin - Me & Bobby McGeesi Cry baby ... ? Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 ... e chiar interesant cum, la americani early rock-ul e nedespărţit de muzica country...vorba aia, până şi elvis presley a debutat la nashville...la noi... ştiu că aş da în râs cu lacrimi să-l văd pe şeicaru cântând "ciuleandra", şi pe hruşcă "se teme ion că moare"!!! pe ducu bertzi nu prea... nu pare deloc ciudat să cânte muzică populară, dimpotrivă, aş fi interesat de un album de muzică populară "curată" cântată de el. mai ales din maramu'...ce voiam de fapt să spun e că "me and bobby mcgee" e o piesă country coveruită şi răscoveruită: nu cred că a scăpat necântată de nici un cântăreţ country mai mult sau mai puţin celebru, de la johnny cash la... ultimul debutant venit din midwest la nashville în căutarea faimei şi banilor...şi pe lângă janis joplin, mai e şi în versiuni cântate de diverşi early rock-eri...nu aveţi decât să căutaţi, veţi avea suprize-surprize... bine, fără andreea marin!!! :ciuda:era să uit: "bobby" poate fi la fel de bine şi nume feminin, nu doar masculin, aşa că melodia asta are şi ea aerul de dubioşenie pe care-l are "nikita" a lui elton john... Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 DzztJKzJn6s Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum