Vizitator Postat Martie 26, 2010 Partajează Postat Martie 26, 2010 De astea isi mai aduce cineva aminte? Link spre comentariu
petre_s Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 WF_staDa6Xs Si spacial pentru fani:JNE1fzXwdJI Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 ...When Michael Jackson's skin was black Si romanii stateau la coada la OO at za alimentara Link spre comentariu
Mereanu Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Cui ai place Ocarina/Diego Modena? Link spre comentariu
geordy Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 ...When Michael Jackson's skin was black Si romanii stateau la coada la OO at za alimentaraDaca tot ai adus aminte de Michael, o melodie mai veche care nu mai stiam cum se numeste dar o cautam innebunit: Si altceva, foarte bun: Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Cui ai place Ocarina/Diego Modena?adică asta???9TOYiq6Dj-w hmmm... 2 cuvinte: very gay!!! dacă-ţi arde de ocarină, pe bune, caută soundtrackul de la "zelda"... Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 daca tot vine vorba de melodii de neuitat mie personal imi placa modern talking Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 daca tot se discuta de melodii de neuitat mie personal imi place Modern Talking Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 şi trebuia să ne spui de 2 ori??? Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 scuze da am crezut ca prima nu a fost pusa cu succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum