oachy Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 bokule, câteva mici gre?eli: freddie mercury, ricchi e poveri (?i melodia se cheam? "canzone d'amore", nu... ), demis roussos, boney m, al bano ?i romina power.bui-bui-ul lui oscar benton e de fapt bensonhurst blues.a?aaa... urmeaz? request: cine îmi traduce ?i mie urm?toarele:Kad pogledam na?e morena?e reke, na?e goresvu lepotu gde sam rodjenai sve sto bi reci znalau srcu sam zapisalazivela JugoslavijaZemljo mira, zemljo Titazemljo hrabra, ponositasirom sveta o tebi se zna volimo te na?a matinecemo te nikom datizivela JugoslavijaTu je rodjen marsal Titona?e ime ponositok'o heroja ceo svet ga znablago zemlji sto ga imapamtice se vekovimazivela Jugoslavijaceva-ceva pricep eu, dar... :jytuiyuasta e melodia:rY2OoRFFTpI Mifty = sarbul nostru din Banat ( CT) , bine ai venit in club :freaza:PS : trebuie sa recunosti ca au ceva aparte............. Link spre comentariu
Putz Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Melodii vechi care-mi placeau si-mi plac la nebunie:Dj bobo- Coco jumboLambadaTarzan boyMichael Jackson - thriller, billy jean ,beat it UB 40 - red red winesi mai am melodii preferate vechi...daca-mi amintesc le scriu aici (cine vrea vreo melodie dina stea sa ma anunte pe MP) Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Coco Jambo era cîntat? de Mr President, nu de Digei Popo. Link spre comentariu
Putz Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Aaaa da...scz dar am vazut ca o canta si Dj bobo de aia i-am incurcat Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 IvvXsreyo30 0v829LHb4ys JF4Eq9TwXOs Link spre comentariu
geordy Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Ia sa vedem daca le mai stiti pe astea: Link spre comentariu
cipcirip Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Va place Metallica ? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Sau poate poate preferati AC/DC? Link spre comentariu
Vizitator ORWO Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Ia sa vedem daca le mai stiti pe astea: Melodia Voyage Voyage,chiar e prima piesa pe o banda de magnetofon de a mea,inregistrata chiar in perioada aceea.Si acum pentru cei care au crescut cu eurodance:http://www.youtube.com/watch?v=pKkQ6I96h5g http://www.youtube.com/watch?v=L3DFSOwwx4A Link spre comentariu
Vizitator Cm Punk vlad Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 o melodie care a fost la moda acum multi ani village people YMCA prin 70 si ceva ..2 freedie mercury i was born to love you ,living on my own (super hit )3 dr alban its my life4 kim wilde You Keep Me Hangin' On5 jessica jey casablanca (super hit) daca stau sa ma gandesc va dau niste mel super Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 XQZJXkh88oM (Lennon/McCartney)Now it's time to say good nightGood night, sleep tightNow the sun turns out his lightGood night, sleep tightDream sweet dreams for me (Dream sweet)Dream sweet dreams for youClose your eyes and I'll close mineGood night, sleep tightNow the moon begins to shineGood night, sleep tightDream sweet dreams for me (Dream sweet)Dream sweet dreams for youMmmmmmMmmmmmMmmmmmmmmmClose your eyes and I'll close mineGood night, sleep tightNow the sun turns out his lightGood night, sleep tightDream sweet dreams for me (Dream sweet)Dream sweet dreams for youGood night, good night, everybodyEverybody everywhereGood night... Link spre comentariu
raduradu Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Ia sa vedem daca le mai stiti pe astea: Super, Dave Stewart & Candy Dulfer - Lily Was Here , veche dar si acuma ascultata Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 http://www.trilulilu.ro/iculici/c5d8c543d42f10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum