Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Melodii mai vechi dar neuitate

ionescu liviu

Postări Recomandate

bokule, câteva mici gre?eli: freddie mercury, ricchi e poveri (?i melodia se cheam? "canzone d'amore", nu... ), demis roussos, boney m, al bano ?i romina power.bui-bui-ul lui oscar benton e de fapt bensonhurst blues.a?aaa... urmeaz? request: cine îmi traduce ?i mie urm?toarele:Kad pogledam na?e morena?e reke, na?e goresvu lepotu gde sam rodjenai sve sto bi reci znalau srcu sam zapisalazivela JugoslavijaZemljo mira, zemljo Titazemljo hrabra, ponositasirom sveta o tebi se zna volimo te na?a matinecemo te nikom datizivela JugoslavijaTu je rodjen marsal Titona?e ime ponositok'o heroja ceo svet ga znablago zemlji sto ga imapamtice se vekovimazivela Jugoslavijaceva-ceva pricep eu, dar... :jytuiyuasta e melodia:rY2OoRFFTpI

Mifty = sarbul nostru din Banat ( CT) , bine ai venit in club :freaza:PS : trebuie sa recunosti ca au ceva aparte.............
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 115
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

34

• q_acdc

8

• boku

5

• ionescu liviu

4

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Melodii vechi care-mi placeau si-mi plac la nebunie:Dj bobo- Coco jumboLambadaTarzan boyMichael Jackson - thriller, billy jean ,beat it UB 40 - red red winesi mai am melodii preferate vechi...daca-mi amintesc le scriu aici (cine vrea vreo melodie dina stea sa ma anunte pe MP)

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Cm Punk vlad

o melodie care a fost la moda acum multi ani village people YMCA prin 70 si ceva ..2 freedie mercury i was born to love you ,living on my own (super hit )3 dr alban its my life4 kim wilde You Keep Me Hangin' On5 jessica jey casablanca (super hit) daca stau sa ma gandesc va dau niste mel super

Link spre comentariu

XQZJXkh88oM (Lennon/McCartney)Now it's time to say good nightGood night, sleep tightNow the sun turns out his lightGood night, sleep tightDream sweet dreams for me (Dream sweet)Dream sweet dreams for youClose your eyes and I'll close mineGood night, sleep tightNow the moon begins to shineGood night, sleep tightDream sweet dreams for me (Dream sweet)Dream sweet dreams for youMmmmmmMmmmmmMmmmmmmmmmClose your eyes and I'll close mineGood night, sleep tightNow the sun turns out his lightGood night, sleep tightDream sweet dreams for me (Dream sweet)Dream sweet dreams for youGood night, good night, everybodyEverybody everywhereGood night...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări