Vizitator Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Chris De Burgh -A woman`s heart, Alphaville - Big in Japan Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 - Lionel Richie Say you, say meSurvivor-Eye of the tiger Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 EqiojZAlNt8 nu este veche, dar are toate ?ansele s? fie evergreen!!!! Link spre comentariu
iulidan2 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Ca sa ma conformez stilului, pentru ca in afara de manele, house, trash, etc, ascult mai multe stiluri, propun http://www.youtube.com/watch?v=hkbdP7sq ... playnext=1 Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 WUsndZ3gZkM (v-am spus c?-mi place Lepa Brena??? ) Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 AC/DC - RIDE ON Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 lkoISVCJwhs i9PZCOAtusw în cazul în care v? întreba?i cât de vechi e filmul ?la, nu v? spun decât c? era în mare vog? cu vre-o 25 de ani înainte s? m? nasc eu!!!! tot nu v-a?i prins???? hai c? mi-e mil?: http://www.imdb.com/title/tt0043306/ Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 kFRuLFR91e4 Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 28, 2009 Partajează Postat Februarie 28, 2009 0dE13StHGn8 Link spre comentariu
ratza Postat Martie 24, 2009 Partajează Postat Martie 24, 2009 Semnal M - Moara, Pove?ti la gura sobei, Spune-mi cine e?ti Link spre comentariu
boku Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Mihaela Runceanu-Fericirea are chipul tauSavoy-Domnisoara,Adio pica frunzaScorpions-Still loving youThe Connels-'74 '75Toto Cutugno-Felicita,Unite EuropeRichi e Poveri-Canzone D'amorer,Voulez vous dancerOscar Benton-Bui BuiGenesis-I can't dance,Land of confusionFreddy Mercury-Living on my ownEdwin Collins-A girls like youEagles-Hotel CaliforniaDemis Russos - Quand je t'aime,Good Bye My Love, Good Bye,It's five o'clockbonney M-Daddy cool,Ma baker,RasputinBlack-Wonderful lifeBee Gees-Tragedy,Stain' aliveAswad-Shine like a starBeatles-O bla di O bla da,Rock and roll musicAlbano si Romina Power-Sempre sempre,Ci sara,Nel soleAbba-Chiquita,Dancing quen,Money money,Gimme gimme gimmeJoe Dassin-Et si tu n'existais pas,A toi,Les Champs-Elysees,L'ete indien,GuantanameraStatus Quo-In the army Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 bokule, câteva mici gre?eli: freddie mercury, ricchi e poveri (?i melodia se cheam? "canzone d'amore", nu... ), demis roussos, boney m, al bano ?i romina power.bui-bui-ul lui oscar benton e de fapt bensonhurst blues.a?aaa... urmeaz? request: cine îmi traduce ?i mie urm?toarele:Kad pogledam na?e morena?e reke, na?e goresvu lepotu gde sam rodjenai sve sto bi reci znalau srcu sam zapisalazivela JugoslavijaZemljo mira, zemljo Titazemljo hrabra, ponositasirom sveta o tebi se zna volimo te na?a matinecemo te nikom datizivela JugoslavijaTu je rodjen marsal Titona?e ime ponositok'o heroja ceo svet ga znablago zemlji sto ga imapamtice se vekovimazivela Jugoslavijaceva-ceva pricep eu, dar... :jytuiyuasta e melodia:rY2OoRFFTpI Link spre comentariu
NumLock Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 7Hg-IRZk4D0 Dumnezeu s?-l ierte... Link spre comentariu
geordy Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Va recomand, cu cea mai mare caldura: Jimi Hendrix - All Along The Watchtower . :supz: :smt118 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum