ddeliciu Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Salut ! Ma suna astazi un coleg si imi spune ca are o imprimanta ( EPSON EPL 5700 ) care vrea sa o arunce(ca e mare si inestetica) si daca nu o vreau eu, pana mea, zic hai sa o iau sa vad ce motorase gasesc prin ea, sau cine stie ce oi mai gasi pe acolo, cand ma duc sa o iau il intreb daca e functionabila, zice ca da, ca merge perfect numai ca nu are cabluri si cd-u ! Caut eu pe net ceva detalii despre ea , si cand ma uit, un toner pentru ea undeva la 3-4 milioane...... m-am uimit, ce avion o fi asta ? Tre sa fac rost de un cablu (paralel) pentru ea si sa download driverele si sa vad daca merge ! E laser, am impresia ca e si color adica el asa spunea, e adusa de afara ! Intrebarile mele, de ce dreaq e asa scump un toner ? Face vreoun ban imprimanta asta? am inteles ca sunt destul de scumpe ! Mai are cineva imprimanta din asta ? daca da sa imi spuna si mie ce poate imprimanta asta? Daca e sa o vand scot parale pe ea? ca mie nu imi trebe laser ca eu nu scot mii de foi pe luna eu scot zeci , maxim sute ! Merci beaucoup ! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Septembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Are toner nu e problema, driverele nu m-am chinuit sa le caut ca nu am cablu, le caut maine, pe mine ma interesa valoarea imprimantei !Bafta ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 tonerul pt imprimante laser face mai mult decat imprimanda sh si tamburul cu seleniu,cam la fel Link spre comentariu
ddeliciu Postat Septembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2008 O sa ii fac un test, daca e buna si scoate bine, si mai are si toner o cumparati careva ?O sa pun si poze cu ea, arata foarte bine, e intretyinuta,a cuma nush cum scoate.......o sa va spun maine ;)Bafta ! Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 ... sper ca stii c-avem sectiune de vanzari, da?? Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Si speram ca iti dai seama ca nu-ti va da nimeni 100 euro pe ea.PS: Daca erai din buc si iti trebuia cablu paralel iti dadea je. Link spre comentariu
ddeliciu Postat Septembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2008 Pot sa scot cu ea si pe foaie foto ?Ms ! Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 De ce n-ai putea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum