Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care e baiu cu imprimanta asta?

ddeliciu

Postări Recomandate

Salut !

Ma suna astazi un coleg si imi spune ca are o imprimanta ( EPSON EPL 5700 ) care vrea sa o arunce(ca e mare si inestetica) si daca nu o vreau eu, pana mea, zic hai sa o iau sa vad ce motorase gasesc prin ea, sau cine stie ce oi mai gasi pe acolo, cand ma duc sa o iau il intreb daca e functionabila, zice ca da, ca merge perfect numai ca nu are cabluri si cd-u !

Caut eu pe net ceva detalii despre ea , si cand ma uit, un toner pentru ea undeva la 3-4 milioane...... m-am uimit, ce avion o fi asta ?

Tre sa fac rost de un cablu (paralel) pentru ea si sa download driverele si sa vad daca merge !

E laser, am impresia ca e si color adica el asa spunea, e adusa de afara !

Intrebarile mele, de ce dreaq e asa scump un toner ?

Face vreoun ban imprimanta asta? am inteles ca sunt destul de scumpe !

Mai are cineva imprimanta din asta ? daca da sa imi spuna si mie ce poate imprimanta asta?

Daca e sa o vand scot parale pe ea? ca mie nu imi trebe laser ca eu nu scot mii de foi pe luna eu scot zeci , maxim sute !

Merci beaucoup !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

4

• Blind

2

• MifTy

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

O sa ii fac un test, daca e buna si scoate bine, si mai are si toner o cumparati careva ?O sa pun si poze cu ea, arata foarte bine, e intretyinuta,a cuma nush cum scoate.......o sa va spun maine ;)Bafta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări