Vizitator giku Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Se poate bruia semnalul de la emitator la receptorul handsfree wireless?? Ce frecventa are un astfel de semnal, stiu ca foarte mare, dar cat? Cum se poate face un astfel de dispozitiv?? Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Se poate bruia semnalul de la emitator la receptorul handsfree wireless?? Ce frecventa are un astfel de semnal, stiu ca foarte mare, dar cat? frecventa handsfree wireless Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 2,4GHz, dac? e vorba de cel prin bluetooth. Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Am impresia ca @Giku este un profesor sau pus de un profersor sa caute cum sa bruieze magneteii cu care se copiaza mai nou.Uite raspunsul Faci o antena magnetica il faci sa aibe 8 ohmi impedanta si un amplificator audio mai bine pui mana pe un amplif audio gata facut de 100wati RMS.Bagi pe intrare semnal de 1KHZ sinus.Antena se cupleaza pe iesire unde normal ar venii boxele.Nustiu cam cat ar putea sa bata dar normal ar trebii sa se auda tiuitul ala si la vecinu in calorifer si in cratite Spor si sa vedem cine mai copie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum