alex mm Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 ..... un cablaj cu tranzistorii sub PCB PCB ALEX MM ALL.pdf Numai bine Alex. Link spre comentariu
Letcon Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Arata frumos insa dupa cum se poate observa schemele proiectate/modificate de marian au o asezare pe cablaj mai aparte sau chiar mai dificila ca alte scheme "comune".Cred ca si dnu' alex mm poate confirma lucrul asta chiar daca la experienta lui nu se mai pune problema.Spun astea si din experienta mea(mica) in proiectare de cablaje si in special a unor scheme modificate cu ajutorul lui marian.Treaba buna de ambele parti(marian/alex mm) . Link spre comentariu
adrian_e30 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Va salut dragi colegi,tin sa construiesc acest amplificator de cateva luni,mai exact din toamna anului trecut de cand am achizitionat toate componentele care mai au putin si expira ),am optat pt versiunea simpla,cea oferita de marian,cu 2 perechi de finali,acum ca am ceva mai mult timp vreau sa finalizez acest proiect,tinand cont de faptul ca nu prea am loc in carcasa(electronica 3220,dimensiuni 280x250x60 mm) in care vreau sa introduc acest amplif,am decis sa imi fac cablajul singur,este prima oara cand proiectez un cablaj pe pc,pana acum le construiam pe placa de test sau ma apucam si le desenam pe hartie,am sa postez aici cablajul,este de tipul cu tranzistorii sub cablaj,direct pe radiator,tranzistorul din superdioda vine si el tot pe radiator,dimensiunile cablajului sunt 100x55mm,in cazul in care observati ceva greseli in proiectare sau alte chestii va stau la dispozitie. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 in legatura cu cablajul acesta,cei 2 pini colector si baza la q3 asa trebuiesc sa fie?uniti,sau special au fost pusi ca sa nu iti iasa schema daca nu ai ceva cunostintesi daca in loc de pot de 500k pun 1 de 200k ce valori trebuie sa aiba r18 si cea de 1 k?schema electrica o mai aveti? Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Acel Q3 face parte din oglinda de curent la VAS deci chiar asa trebuie sa fie, nu-i vorba de vre-o greseala mai mult sau mai putin intentionata ( cablajul este facut de mine, nu-mi sta in fire sa induc in eroare intentionat ). Potentiometrul este de 500 Ohm, nu KiloOhm, se gasesc foarte usor si-s foarte ieftine. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 da am gresit in loc de R am pus K.si daca as pune un pot de 200r(il am deja)ce valori trebuie sa aiba cele 2 rezisatente de 1k acum si 100R sau nu merge?schema electrica o aveti? nu se inteleg prea bine valorile Link spre comentariu
mely17 Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Buna,Nu vreau sa deschid alt subiect. Functioneaza schema originala (cea simpla) la +/-30V....40V fara sa fac modificari la valorile schemei?Multumesc. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Este conceputa pentru 50+V pe ramura, la 30 nu sunt sigur cum s-ar comporta insa daca vrei o sa o simulez eu la tensiunea asta si iti spun ce si cum, si eventual ce modificari ar fi necesare. Link spre comentariu
mely17 Postat Septembrie 6, 2013 Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Multumesc,. Am avut deja facut cablaj pentru schema asta si e pacat sa nu-l folosesc(sta in sertar de mai bine de 2 ani). Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2013 Ok, din cate vad pentru a functiona si la +/-30V sunt necesare doar 2 modificari, mai precis ajutari ale valorilor unor rezistente, in primul rand cea de la diferential care acum este de 47k, trebuie redusa la 24-27k, apoi cea de 10k inseriata la VAS, trebuie redusa la 6k8, in rest pare a fi in regula. Link spre comentariu
cristian_98 Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Buna ziua. Doresc sa construiesc din nou acest modul, pentru folosirea pe subwoofer. Mai poti pune o data atasamentele cu schema, asezarea componentelor si cablajul? Imi cer scuze ca am readus topik-ul ''la suprafata''. Link spre comentariu
niceguy12 Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Salut, unde as putea gasi arhiva cu cablajul si schema? Multumesc Link spre comentariu
Marian Postat Mai 3, 2015 Autor Partajează Postat Mai 3, 2015 Prezent: https://www.mediafire.com/?r5o4j335a99do89 Link spre comentariu
niceguy12 Postat Mai 3, 2015 Partajează Postat Mai 3, 2015 Multumesc. P.S e cineva disponibil sa faca un cablaj dupa o schema? Link spre comentariu
Marian Postat Mai 3, 2015 Autor Partajează Postat Mai 3, 2015 E deja prezent in arhiva si desenul cablajului in format pdf, se poate folosi direct la realizarea practica, dimensiunile sun 1/1. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum