kappy Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Salut, am o problema deranjanta si am hotarat sa apelez la ajutorul utilizatorilor PC mai experimentati: PC-ul meu a inceput sa-si dea restart atunci cand intru in DirectX, Security Center, Messeger(acum dupa ce am reinstalat Windows-ul XP SP2 se restarteaza si cand incerc sa downlodez Messegerul...) precum si atunci cand incerc sa deschid un player pentru filme. Nu stiu de ce...sa fie problema de soft...sau hardwere..va rog sa ma ajutati cu un sfat daca ati mai intalnit problema asta la PC-urile voastre si ati reusit sa o rezolvati... Multumesc anticipat, Cipri Se pare ca problema era un cablu ATA Puteti sterge postul Link spre comentariu
alex23 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Salut. vezi ca paraca nu prea ar fi de la cablul ala ata. poate ai descoperit acum cu ocazia asta si problema cu cablul ata. din experienta mea as putea spune ca e o problema cu temperatura procesorului. adica dai si tu un SETUP (bios) si uite-te la temperatura procesorului, a placii de baza , viteza coolerului, etc. daca ceva e suspect pe acolo si procul frige dai jos radiatorul, curata bine atat pastila procesorului cat si radiatorul de vasilina veche intarita si aplica una proaspata.numai bine Link spre comentariu
kappy Postat Octombrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Salut. vezi ca paraca nu prea ar fi de la cablul ala ata. poate ai descoperit acum cu ocazia asta si problema cu cablul ata. din experienta mea as putea spune ca e o problema cu temperatura procesorului. adica dai si tu un SETUP (bios) si uite-te la temperatura procesorului, a placii de baza , viteza coolerului, etc. daca ceva e suspect pe acolo si procul frige dai jos radiatorul, curata bine atat pastila procesorului cat si radiatorul de vasilina veche intarita si aplica una proaspata.numai binemersi pt sfat...mi-a trecut prin cap si acesta idee, dar dupa ce am vazut ca merge, am incetat sa mai caut alte cauze... am sa verific si racirea procesorului,doar pt ca am observat ca dupa o perioada in care rulez counteru', mi se blocheaza imaginea si sunetul...cu cat ma joc mai mult cu atat se repeta mai des....am pus vina pe pl video veche (GeForce 4)..dar ... Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 poate ai contacte imperfect(la toate cablurile,sloturile agp,pci,ram etc) sau poate placa video/procul se supraincalzesc sau ramul da erori,conzi umflati pe placa de baza sau in sursa,sursa da tensiuni aiurea,instabile,care mai si variaza acnd se incalzeste etcverifica cele de sus-iar tensiunile sursei le masori cu-n multimetru Link spre comentariu
LostCell Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 procesorul se incalzeste excesiv si se restarteaza(sau opreste) de obicei peste 60..70grade sau placa video mai da restart daca de asemenea se incalzeste.instaleaza speedfan pt temperaturi.. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Salut, Se pare ca problema era un cablu ATA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum