Adi Florin Postat Martie 23, 2005 Partajează Postat Martie 23, 2005 Cred ca s-a expirat subiectul. Asa ca propun sa ne spui ce scrie in catalog.Mersi! Link spre comentariu
cirip Postat Martie 29, 2005 Autor Partajează Postat Martie 29, 2005 salut,Am fost plecat si de-aia n-am mai dat pe-aici.la norma zice ca impedanta minima nu trebuie sa scada sub 80% din cea declarata ca nominala, la nici o frecventa din spectru. maxima nu este definita.Ideea e ca am dat de niste boxe pe care scrie 8 ohmi si la ohametru indica 2.8 si 2.9 ohmi. Mi se pare inacceptabil de putin. Un amplif NAD a carui iesire cere 8 ohmi da in clambeala (intra protectia) peste juma' din volum, daca e conectat pe boxele astea asa zise de 8 ohmi.Cirip Link spre comentariu
titro Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 In ce stas ai citit chestia asta? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 salut,Am fost plecat si de-aia n-am mai dat pe-aici.la norma zice ca impedanta minima nu trebuie sa scada sub 80% din cea declarata ca nominala, la nici o frecventa din spectru. maxima nu este definita.CiripDin pacate nu este asa . De exemplu , majoritatea boxelor audiofile sau consumer , au impedante variabile in relatie cu frecventa ce pot fi mai mici si cu 100% fata de cea nominala . Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 ...plus ca la rezonanta creste impedanta f mult.... Link spre comentariu
cirip Postat Martie 30, 2005 Autor Partajează Postat Martie 30, 2005 titro: CEI 60268-5, paragraful 16.1 pot fi mai mici si cu 100% fata de cea nominala .Ceva cu 100% mai mic decat val nominala, nu e egal cu 0?...plus ca la rezonanta creste impedanta f mult....Standardul nu specifica un maxim.Cirip Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Martie 31, 2005 Partajează Postat Martie 31, 2005 :lol: :lol: :lol: Vream sa spun ca poate scade mai mult de jumate , in anumite cazuti . Din pacate , sinapsele obosite au permis eliberarea "perlei" cu 100% .Se intampla :oops: . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum