Vizitator remus xp Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Buna tuturor ,sunt nou pe acest forum si inca nu ma prea pricep cu unele chestii, daca nu postez unde trebuie sa ma iertati.Aceste fiind zise as avea o intrebare pt voi care va pricepeti la amplificatoare si pc, mai precis doresc sa conectez la pc un amplif [ nu stiu nimic despre el=despre amplif ]si nu stiu ce cablu am nevoie. In trcut am mai avut de a face cu un amplf si la ala aveam un fir la un capa avea mufa jack 3.5 iar la celalalt capat doua mufe una alba una rosie [ mufe RCA cred ] dar la asta pe care vreau sa-l conectez acum inca [ nu-l am ], pers caruia este amplif mi-a spus ca ma nevoie de un cablu la un capat mufa pentru pc iar la celalalt capat o mufa ''jack'' de aia mai mare.As dori sa-mi spuneti dace este posibil asa ceva si daca exista asemenea cablu. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Cum sa nu fie posibil, orice e posibil! Se gasec astfel de cabluri, chiar si adaptoare de toate felurile. Link spre comentariu
Vizitator remus xp Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Daca va rog mi-ati putea da mai multe detalii despre acest tip de conexiune prin acest tip de cablu. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 In ambele cazuri(indiferent ce mufe ai la capat adica Jack-RCA sau Jack mic - Jack mare etc) conexiunea se face prin cablu coaxial ecranat, care poate fi stereo sau mono. Nu e nimic special la conexiunea asta, daca vrei mai multe detalii fii mai explicit. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 pai cumperi o mufa jack de 3,5mm si una de 6,25mm si un cablu stereo(sau 2 mono..) si legi pinii corespondenti aici ai o poza cu mufele,legi L la L,R la R si GND la GND-desigur scoti capacul mufelor intai,le pui pe fir si dup-aia lipesti firele masoara cu un multimetru sa vezi cum corespund contactele la vedere(cele din poza) cu cele din carcasa,sau pe scurt,cel din mijloc este L,cel lung cu suport pt cablu e GND,iar alalat e R nu stiu cum de nu am mai gasit tutorial complet de facut astfel de cabluri(si jack la rca) :cry: Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 ce amplificator ciudat un cablu cu jack 3.5 si RCA- stereo costa 2 lei dar cu jack3.5 si 6.3 nu am mai vazut (nu zic ca nu exista) la amplificatoarele realizate de "uzina" mufele mama de 6.3mm sunt folosite in special pentru IN MIC (intrare microfon) deci vezi daca nu mai are si alte intrari de semnal .Bafta! si poate aflam si noi ce scula iti iei Link spre comentariu
EmyRulz Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Da asa e si mie mi se pare destul de ciudat, dar poti sa stii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum