papelyno Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Dupa cum spune si titlul doresc o schema de intarziere cu C.I NE555 (pt tensiunea anodica) ,cu rugamintea sa imi dati o schema testata personal,nu am nevoie de 5 km de linkuri cu scheme desenate cu nu stiu ce program care in practica nu functioneaza.Multumesc!! Cosmin227 schema de la tine nu functioneaza. :( Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Schema asta functioneaza in amplificatorul meu. Link spre comentariu
papelyno Postat Septembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Misa multumesc!!!A fost doar o eroare constructiva functioneaza schema de la Cosmin227,sunt bun de cinste acum.Timpul minim 35s,maxim 75sPun schema poate mai sunt si altii interesati.Am folosit releu de 6v . Link spre comentariu
Kosmin Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 :partyman: acu mai ramane sa-l pui pe amplif ca sa ai si intarziere pe anodica si gata Link spre comentariu
papelyno Postat Septembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Gata !!!!,deja isi face treaba,un mic dezavantaj ar fi ca tensiunea de 6,3V(filament) a scazut la 5,8V dar nu se simte nici o diferenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum