Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Stereo cu GM70

Vizitator

Postări Recomandate

Te laudai cu niste poze de la masina de bobinat :limb: Am si eu de gand sa imi fac una si vreau sa ma inspir

Posted Image

cam asa arata nu stiu cit te va inspira....in photo fiul meu lucra cu dinsa.... in 15 min.se face un trafo normal cu ea.......(avans reglabil totul mecanic are vreo 40 de ani....)

Posted Image

pe curele e ca sa zicem asa VINTAGE da merge de nu se poate spira linga spira.....

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pusttiu

3

• cezarelu_ave

2

• ioannis

1

• danzup

1

Top autori în acest subiect

Te laudai cu niste poze de la masina de bobinat :limb: Am si eu de gand sa imi fac una si vreau sa ma inspir

Posted Image

cam asa arata nu stiu cit te va inspira....in photo fiul meu lucra cu dinsa.... in 15 min.se face un trafo normal cu ea.......(avans reglabil totul mecanic are vreo 40 de ani....)

Posted Image

pe curele e ca sa zicem asa VINTAGE da merge de nu se poate spira linga spira.....

Salut, as dori sa stiu daca poti sa ma ajuti si pe mine sa fac un asemenea amplificator sau contra cost.

Multumesc anticipat! :aplauze

Link spre comentariu

Posted Image

Posted Image

Salut, as dori sa stiu daca poti sa ma ajuti si pe mine sa fac un asemenea amplificator sau contra cost.

Multumesc anticipat! :aplauze

Sigur cu mare placere,

Avind in vedere tensiunea de lucru ,nu stiu ce nivel de experienta ai

oricun ar fi 2 variante ori iti procur eu cam tot sub forma de kit

si il montezi singur deci un cost mai redus ori ti-l vind gata montat

si ai scapat de griji.........sfatul meu e avind in vedere complexitatea

sa mergi pe mina mea,si uitete un pic pe /www.moldovanamp.it/

Link spre comentariu

e interesant amplifu? il vinzi? daca da cat? nu consuma cam mult pt 2x 25w? :nas:

Da e de vinzare,ca titlu info.filamentele finalelor consuma 60w fiecare,vorbim de un amp hi-end......mai multe gasesti pe "www.moldovanamp.it"ca produs de baza este asa in realitate se executa personalizatdimensiuni,culoare etc prez info.--890euro
Link spre comentariu

e interesant amplifu? il vinzi? daca da cat? nu consuma cam mult pt 2x 25w? :nas:

Da e de vinzare,ca titlu info.filamentele finalelor consuma 60w fiecare,vorbim de un amp hi-end......mai multe gasesti pe "www.moldovanamp.it"ca produs de baza este asa in realitate se executa personalizatdimensiuni,culoare etc prez info.--890euro
Ma intereseaza pretul kit ului si pretul amplificatorului gata facut.Experienta n-am foarte multa, dar sunt electronist. In functie de diferenta de pret o sa ma hotarasc ce fac.Multam' mult! :da
Link spre comentariu

Da e de vinzare,ca titlu info.filamentele finalelor consuma 60w fiecare,vorbim de un amp hi-end......

mai multe gasesti pe "www.moldovanamp.it"ca produs de baza este asa in realitate se executa personalizat

dimensiuni,culoare etc prez info.--890euro

Ma intereseaza pretul kit ului si pretul amplificatorului gata facut.

Experienta n-am foarte multa, dar sunt electronist.

In functie de diferenta de pret o sa ma hotarasc ce fac.

Multam' mult! :da

Cu riscul de a ma repeta prezul info la gata 890.

sub forma de kit pt modelul de baza vine 640.

probabil te intrebe ce vrea sa fie model baza?

e cea ce se vade in photo expuse mai sus,

pt ca variantele personalizate au alte prezuri

,adica dimensiuni diverse culori ,driver de un anumit tip

cu sau fara telecomanda vol.motorizat prin cablu prin radio

si inca mai sint ........dar ne oprim aici.

Dimensiuni model baza:42x27x10 inaltime(vorbim de cabinet)

inaltime totala cu lampi cu tot in cm29cca,ok?

partea neplacuta e greutatea 24,8Kg.......dar asta e o alta poveste

Cu respect,

Gabriel

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

si totusi nu se vad pozele....pacat de ele ca erau frumusele :) pls parca era si o schema pusa cindva....daca se poate repune ar fi minunta... intrebare pt dl. gabrielle ....soclurile de gm din ce sunt?

Link spre comentariu

si totusi nu se vad pozele....pacat de ele ca erau frumusele :) pls parca era si o schema pusa cindva....daca se poate repune ar fi minunta... intrebare pt dl. gabrielle ....soclurile de gm din ce sunt?

TEFLON....de la Yamamoto soundcraft :limb: am sa caut in arhiva si schema...
Link spre comentariu

Da te rog si eu sa cauto foto in arhiva precum si schema! :da

Am gasit in calculatorul meu schema originala a lui ,dar si un pdf.redesenat de mine,adica ceva mai clar (sper!!!!)Sper ca d-l Gabriel sa nu se supere,in fond schema a fost libera aici !!!!!!........fotografii nu am salvat,in general nu ma intereseaza fotografiile,constructia tine de gustul fiecaruia in parte bineinteles respectand normele tehnice de rigoare in ceea ce priveste asezarea pieselor. Ca veni vorba de fotografii: mi-a placut enorm amplificatorul d-lui A.Mateescu (VTP),de la intalnirea d-lor de zilele trecute,l-am vazut doar in poze si mi-a placut enorm,este ceva absolut deosebit chiar daca d-lui,modest fiind ne tot spune ca nu este ceva deosebit ca schema!!!!
Link spre comentariu
:aplauze Bravo don Lazaroiu .....dar atentie la tensiuni ne ducem catre +1700v pt cine se incumeta....momentan am viteza mica pe net si nu pot pune poze (am incercat dar e prea lent) Acest amp exceleaza prin sunet /culoare si caldura l-as numi am de iarna finalele disipa cca (filamente +anodica) 300w caldura pura la orice nivel de semnal deci la iarna cind :wtrqwe e binevenit una peste alta consumul permanent din retea e de cca 400w minim :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări