Vizitator Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Acest Ampli la care lucrez de 3 luni , pe langa un sunet de exceptie are si o stralucire aparte.. Daca cineva este interesat pot propune si schema utilizata.. Link spre comentariu
danzup Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Felicitari pentru realizare . Chiar mai vrem poze , mai clare si schema bineinteles !Sunt curios de unde ai luat si cat au costat soclurile pentru GM70 . Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 arata foarte fain!!! felicitari!!! :)cam ce putere de iesire are??? ateptam si schema care ai folosit!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Soclurile le-am facut eu personal ,pe placi de teflon cu contacte luate dela alte modele existente,lucrurile au evoluat avind in vedere rezultatele si acum am comandat si au si venit socluri pt GM70 din japonia cu contacte din Cu puritate 99,9 si aurite,DAR VORBIM DE AL 2 PROIECT.........IN CURIND ALTE POZE SI BINEINTELES SCHEMA.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Ceva imagini cu ampul meu deci...2x25w consum 280w masurati tensiune anodica 980V alte particularitati,3 lampi STAB in centru; 2 duble triode ca driver.............transformatoare facute de mine(am sa va arat si masina de bob. daca vreti)mai sunt inca alte 3 trafo care nu se vad (2 filtre HT si un toroidal pt filamente finale GM70)........................................! Link spre comentariu
blue Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Felicitari , o realizare remarcabila ! Ce impendanta a-i ales pt. transformatoarele de iesire ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 Felicitari , o realizare remarcabila ! Ce impendanta a-i ales pt. transformatoarele de iesire ?Multumesc pt.aprecieri....4 si 8 ohm,adevarul ca si eu am fost incintat de la inceput dupa primele probe...dupa care i.am facut niste modificari la driver.......Configurazie SRPP (Shunt Regulated Push-Pull)., am sa pun si schema cit de curind...... Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 blue se referea la impedan?a primarului. Cum e finisat? carcasa, lemn l?cuit sau furniruit? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 blue se referea la impedan?a primarului. Cum e finisat? carcasa, lemn l?cuit sau furniruit? Lemnul nu este nici lacuit nici furniruit e nature mahon foarte dur, cam scump dar merita oricum are 12 mm si e dublat la interior cu brad de 12 mm,practic 2 cutii una in alta......... picioarele au amortizatoare totul e montat pe o placa de alama de 6 mm....., Link spre comentariu
florin70il Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 Felicitari, excelenta realizare. De unde ai luat piciorusele cu amortizoare? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 Felicitari, excelenta realizare. De unde ai luat piciorusele cu amortizoare?Picioarele cu amortizor le-am gasit (sint cele folosite la ampli Marshall)pe un sit german se cheama: Banzai Music GmbH .dar cam costa cca16 eur/buc,numa bine.gabriel Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 o schema putem vedea si noi? daca nu cer prea mult... eu ma chinui de ceva timp sa fac asa ceva....dar lipsa timpului si a informatiilor m-au daramat.dc este redresare cu lampa ? si dc e 980v anodica? pe net am vazult si anodici putin mai ,,umane,, ;) Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 o schema putem vedea si noi? daca nu cer prea mult... eu ma chinui de ceva timp sa fac asa ceva....dar lipsa timpului si a informatiilor m-au daramat.dc este redresare cu lampa ? si dc e 980v anodica? pe net am vazult si anodici putin mai ,,umane,, ;)Din pacate toti sintem presati de timp......la acest model redresarea se face cu diode 1n 4007 puse in cascada la proiectul 2 cu GM70 care l-am lansat azi cu ceva photo(e si mai spectacol) folosesc un dublor de tensiune cu tuburi (pt . 1050V cca)....revenind la primul ampli pt. a alimenta driver -ul cobor tensiunea folosind un artificiu am pus 3 stab. in serie VR150 (in loc de resistenze) am prevazut si un mic ventilator innauntru pt ca dupa 1 ora intra in protectie trafo din interior ce alim filamentele adica facea 105 grade!!! acum e totul ok! si asa alim. primul etaj cu doar 450v circa ,sper miine sa pun in sf.si schema,(orcum merita efortul sunetul si dinamica e.......spectacol ,daca mai pui ca si sa vede in camera si cu lumina stinsa....cind funzia. amli..)daca stai bine cu financiarul ataca al 2 proiect e si mai interesant(si nu ai probLEME. cu HT.....1000V!?)numai bine! Link spre comentariu
dj_steel Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Te laudai cu niste poze de la masina de bobinat Am si eu de gand sa imi fac una si vreau sa ma inspir Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum