boboBOBO Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Salut , are fratele meu o masinuta din asta care se gasesc la toate taraberile , acum 2 zile a consumat un set de baterii din astea normale apoi am pus acumulatorii la incarcat si iam lasat 24 ore ! cand i-am luat erau fierbinti , i-am pus pe masina , a mers 10 minute si dupa 10 minute puterea motorul a scazut ! numai a celui de tractiune cel de directie nu e afectat ..! din ce cauza oare s-a ars ?? ce s-a ars ?? motorul e bun l-am testat Link spre comentariu
nelu F Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Pune baterii bune si vezi daca merge normal. Ai tinut cam mult acumulatorii la incarcat si s-ar putea ca sa fi scazut f mult mult capacitatea lor.Daca masinuta merge bine cu baterii noi, pune din nou acumulatorii la incarcat si ai grija sa-i incarci corect (curent si timp). S-ar putea sa-si mai revina. Link spre comentariu
bolek Postat Septembrie 20, 2008 Partajează Postat Septembrie 20, 2008 mai bine pune si tu un multimetru sa masori cat consuma masinutza aia...ca 10 minute e cam putin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum