Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modulator video - încerc sau nu?

ratza

Postări Recomandate

Salutare,

Nu calc prea des prin sec?iunea de radioamatori, dar cred c? aici e locul potrivit pentru a posta. Vreau s? fac un modulator video, la intrare s? aplic video compozit, iar la ie?ire s? pot conecta direct un TV prin mufa de anten?. Sunetul nu m? intereseaz? absolut deloc. Ce am g?sit cu gogu ar fi schema asta, dar nu am idee dac? poate func?iona sau nu ?i chiar nu am chef de înc? un montaj nereu?it care s? ocupe loc de poman?.

http://www.kingsolder.com/circuit/image ... 740434.gif

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

5

• Stefan

3

• yo9hrb

1

• vio2007

1

Top autori în acest subiect

eu folosesc un modulator de la un HC Felix '85 si unul de la jocurile pe tv care are si sunet. e interesant sa pui mufe RCA frontale la un TV vechi si sa bagi fel de fel de semnale vidoe in el. am un filips micutz si sunt tare incantat cand ma joc cu semnalele video .(ce copil ! :ras: :ras: )

Link spre comentariu

Eu vreau s? fac altceva cu el. Mi-au dat ??tia de le RDS un decodor Digi (Digi cablu cic? îi zice la serviciu) ?i prostia merge doar pe SCART sau RCA, de?i are muf? de TV out. Cum eu m? uit la TV cu tuneru' (teveu' z?cînd de juma' de an defect într-un dulap), singura op?iune e s? modulez semnalul compozit de pe RCA ?i s?-l bag în tuner. Tumorou fac modulatorul ?i v? zic cum merge.

Link spre comentariu

TV-u' o s?-l repar cînd o s? am bani de reparat, de?i tare mi-e c? nu-l mai repar. În principiu cred c? ?tiu ce are, îns? nu le am cu depanatul, plus c? am jurat c? nu m? mai bag în televizoare.

Link spre comentariu
:offtopic2

TV-u' o s?-l repar cînd o s? am bani de reparat, de?i tare mi-e c? nu-l mai repar. În principiu cred c? ?tiu ce are, îns? nu le am cu depanatul, plus c? am jurat c? nu m? mai bag în televizoare.

de ce ? ai incercat sa vezi daca rezisti la inalte sau ai uitat sa descric tubul cand scoti pipa :rade: daca esti atent nu intampini prea multe probleme in repararea unui tv simplu.chiar daca nu sunt depanator am reparat cateva TVC-uri fara un efort exagerat . cand am scos prima pipa de la un tub nu stiam ca trebuie descarcat tubul si era sa :nebunrau: noroc ca am ridicat de o margine a pipei inainte cu testerul de la multimetru si asa am auzit descarcarile. cu condensatoarele incarcate si acum mai am probleme dar :sparge:
Link spre comentariu

Fantastic! E primul motaj pe care îl fac la frecven?? a?a mare ?i care a mers din prima. Ca de obicei, plac? de test, acum îl reglez s? aibe imaginea calumea. Mii de mul?umiri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări