ratza Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Salutare, Nu calc prea des prin sec?iunea de radioamatori, dar cred c? aici e locul potrivit pentru a posta. Vreau s? fac un modulator video, la intrare s? aplic video compozit, iar la ie?ire s? pot conecta direct un TV prin mufa de anten?. Sunetul nu m? intereseaz? absolut deloc. Ce am g?sit cu gogu ar fi schema asta, dar nu am idee dac? poate func?iona sau nu ?i chiar nu am chef de înc? un montaj nereu?it care s? ocupe loc de poman?. http://www.kingsolder.com/circuit/image ... 740434.gif Link spre comentariu
vio2007 Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 VHF/UHF TV modulator din Elektor cu cablaj : http://members.tripod.com/~petlibrary/rfmod.htm Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2008 S? tr?ie?ti un car de ani. S? în?eleg c? e o biat? purt?toare modulat? direct cu video compozit? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 15, 2008 Partajează Postat Septembrie 15, 2008 Parca-i modulatorul de Cobra Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Da modulatorul de la un video ce are?Este gata realizat , trebuie doar sa-l dai jos de pe aparat, iar aparate gasesti gramada.Daca nu gasesti cauta-l pe Everest viewtopic.php?f=59&t=17072 Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 16, 2008 Partajează Postat Septembrie 16, 2008 eu folosesc un modulator de la un HC Felix '85 si unul de la jocurile pe tv care are si sunet. e interesant sa pui mufe RCA frontale la un TV vechi si sa bagi fel de fel de semnale vidoe in el. am un filips micutz si sunt tare incantat cand ma joc cu semnalele video .(ce copil ! ) Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2008 Eu vreau s? fac altceva cu el. Mi-au dat ??tia de le RDS un decodor Digi (Digi cablu cic? îi zice la serviciu) ?i prostia merge doar pe SCART sau RCA, de?i are muf? de TV out. Cum eu m? uit la TV cu tuneru' (teveu' z?cînd de juma' de an defect într-un dulap), singura op?iune e s? modulez semnalul compozit de pe RCA ?i s?-l bag în tuner. Tumorou fac modulatorul ?i v? zic cum merge. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 17, 2008 Partajează Postat Septembrie 17, 2008 si cand te gandesti sa repari tv-ul ? oricum nu are de ce sa nu functioneze Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2008 TV-u' o s?-l repar cînd o s? am bani de reparat, de?i tare mi-e c? nu-l mai repar. În principiu cred c? ?tiu ce are, îns? nu le am cu depanatul, plus c? am jurat c? nu m? mai bag în televizoare. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 18, 2008 Partajează Postat Septembrie 18, 2008 TV-u' o s?-l repar cînd o s? am bani de reparat, de?i tare mi-e c? nu-l mai repar. În principiu cred c? ?tiu ce are, îns? nu le am cu depanatul, plus c? am jurat c? nu m? mai bag în televizoare.de ce ? ai incercat sa vezi daca rezisti la inalte sau ai uitat sa descric tubul cand scoti pipa daca esti atent nu intampini prea multe probleme in repararea unui tv simplu.chiar daca nu sunt depanator am reparat cateva TVC-uri fara un efort exagerat . cand am scos prima pipa de la un tub nu stiam ca trebuie descarcat tubul si era sa noroc ca am ridicat de o margine a pipei inainte cu testerul de la multimetru si asa am auzit descarcarile. cu condensatoarele incarcate si acum mai am probleme dar Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2008 Fantastic! E primul motaj pe care îl fac la frecven?? a?a mare ?i care a mers din prima. Ca de obicei, plac? de test, acum îl reglez s? aibe imaginea calumea. Mii de mul?umiri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum