Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator 7pacate

am o intrebare....stiu ca soferii de tir, folosesc magnetu pt a pacali tahografele digitale....atunci knd il pun pe cutie nu le mai merge nici turometrul nici km....pe diagrama le apare pauza....chestia asta nu ar merge oare si la logan???? :scarpin ...pt ca banuiesc ca principiul e acelasi.... ia semnal sub forma de impulsuri de undeva din cutie...si banuiesc ca magnetul ala distorsioneaza cumva semnalul,motiv pt care nu mai poate fi citit si ramane totul pe zero...raspundeti inainte sa fac vreo prostie:)))

Link spre comentariu

Traductorul este situat pe cutia de viteze . Daca te uiti printre pompa de servo si filtrul de aer ai sa observi o mufa care intra in acest traductor pe cutie. Poti sa incerci sa pui un magnet micut acolo sa vezi ce se intampla! S-ar putea sa distorsionezi suficient campul magnetic creeat de bobina incat sa nu-ti mai indice KM. DOAR CA : din moment ce nu mai functioneaza traductorul se va aprinde becul portocaliu din bord acela ce arata ca un motoras stilizat. In principiu nu-i nici o problema ,poti merge asa mult si bine fara sa-ti afecteze altceva . Cand traductorul va functiona din nou becul se va stinge dupa scurt timp. Turometrul va functiona ;nu are legatura...Vrei sa faci KM si nu afle..... :da ??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări