Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

Vizitator adycod

va rog sa ma ajutati si pe mine.

buna ziua am mare nevoie de un bim 6002 cu 62000km multumesc anticipatam incercat sa modific eu unul dar dupa ce il scriu devine 0 km

acelasi lucru patesc si eu cu un BIN de 7101 la care as dori sa-i scriu 39575in atasament este fisierul original in care doresc sa scriu km mentionat mai sus
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am citit topicul de la inceput si vad ca fiecare foloseste un alt program.Ce imi puteti recomanda si mie programator+soft sa nu am probleme in sensul ca nu trebuie sa stau sa mai caut alta schema de programator sau alt program. Un programator poate fi folosit de orice program gem XPROG sau WILLEM ?

Link spre comentariu

Fiecare programator are in general programul sau , dar pot functionasi cu alte programe .(desigur un program scris pentru un programator pe serial nu va merge pe u n ptrogramator pe interfata paralela sau usb)

Link spre comentariu
Vizitator cipandels

un mic ajutor se poate?Am modificat km la versiunea 7102 ,am scris valoarea dorita dar nu mai functioneaza CB .Stie cineva ce ar trebui sa fac sa functioneze perfect?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ates

sal,ajutatima va-rog si pe mine ,probabil este pe forum (numa io n-am gasit) :jytuiyu cum pot pune cb la un logan din 2005 cu chip 93c56 ver.6001,cu 38.000km(si as dori sa tin km)am vazut niste postari cu dump 6002,7001 etc.,astea are cb,deci pot folosi consum inst.,etcmultumesc pt raspuns

Link spre comentariu

Numai prin schimbarea softului in 6002 ( si numai in 6002 , nu altceva ) si va merge cb-ul din prima. Deci se rescrie prom-ul cu soft 6002, nu altceva (71xx) De altfel pe procesor scrie Logan v6.0 deci vrea soft 600x, 6001 e fara cb, 6002 cu cb. Scoti prom-ul si-l rescrii cu 6002, soft gasesti mai sus in posturile anterioare. Si apropo : 7001 nu are cb.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator undercode

Spuneti-mi va rog cum gasesc pinul "debit carburant" ce trebuie sa-l mufez pe pnul 19 din mufa gri bord?Mufa de langa baterie care vinde de la UCE si merge spre bord are 3 randuri de pini, cu 3 sertare (toate sertarele sunt mufate), dar nu coincide cu nici una dintre cele 3 situatii prezentate in manual_de_instalare_cb.pdf.Masina este un Logan Preference 1.5 dci 65cp din 2006 decembrie, versiune soft bord 7111 (rescris cu 7112)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator xptehnician

Salutare Va rog mult cine se pricepe la activare CB pentru versiunea de soft 7101,ma chinui de o saptamana si nu reusesc,ce modificari ar trebui la soft sau ce versiune ar trebui scrisa... :jytuiyu Va multumesc.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator eXistenZ_Tg

Buna , sant nou forum , am strans toate datele , softuri , scheme , mai putin programul tachosoft , ma poate ajuta cineva ca sa pot modifica binul la un bord de logan pus pe o supernova , si as avea nevoie de programul tachosoft

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări