Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator flop1985

nu mai fac un alt topic....poate are cineva idee...am pus pe o dacie berlina ceasuri de bord de logan si senzor de viteza din cutie... am legat semnalul de la senzor in bord la pinul corespunzator si nimic...nu imi arata viteza...din ce cauza? ce ii mai lipseste? si inca ceva....cand este motorul in sarcina...adica merg cu a 5-a la 3000 si calc acceleratia la maxim, imi face turometru ca toate alea....adica de la 3000 in sus urca brusc la 6000, scade , iar urca la 6000....scade la turatia reala, apoi iar creste...cum nu o fortez... sta linistit...multumesc anticipat

Link spre comentariu

Salutare toturor!Am intrat in posesia unui bord pt. Logan v6.0 ?i doresc s? activez CB ?i CI la 86500km, v? rog s? m? ajuta?i cu un bin dac? se poate. V? mul?umesc, ?i s? ave?i tot binele din lume !!!

CR?CIUN FERICIT !!!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator axon003

Axxon003 ,cipul 93c56 se poate programa in circuitdaca ai progamator care face acest lucru ,daca nu ai ,atunci dezlipesti pinii 5,6 si 8.

Se poate programa ISP? Am un GQ-4x de la MCUMall si un XPROG, poti da mai multe detalii privind conectarea pentru programare ISP?Nu vreau sa dezlipesc cipul de zeci de ori nici nu am un socket soic, vreau sa modific mai multe locatii in eprom (nu ma intereseaza sa modific km).Citeam undeva ca e suficient sa suntezi cristalul/cristalele si merge citit/scris printr-un cleste soicMersi
Link spre comentariu

Stie cineva daca AT25020 are protectie la scriere, adica scos din circuit poate fi rescris, ca pina acum am facut asta numai cu 93c56 cu Pony, nu am m-am intilnit inca cu varianta asta noua ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări