Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

Vizitator BIADI

Am verificat fisierele mele si ale tale.Ai gresit folosind swap(byte swap).

Atunci de ce cind rescriu dump-ul cu 69736km totul e OK?Repet asa cum am citit epromul asa l-am si scris.Aceeasi proba am facuto si cu x-prog si cu willem.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator BIADI

Try this one.

Salut.Este acelasi dump dar swap.O sa incerc miine si sa reportez,dar am mari semne de intrebare. Cind rescriu dump-ul original ,care nu este swap, apar km care trebuie, cind rescriu km in acest dump original km revin in 0.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator BIADI

Salut.Este vorba de Logan diesel 2008.Eeprom 93c56.De cite ori am incercat sa reeditez Km,de atitea ori a revenit la 0 Km.Am postat mai susunul sau doua dump-uri.Multi au zis ca trebuie sa fie swap.Nici swap nu merge.Mentionez ca asa cum am citit memoria asa am si scris-o,am incercat diverse programatoare,iar cind rescriu dump-ul needitat Km revin asa cum ereau.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator axon003

SalutLamuriti-ma si pe mine va rog cu o treabaPentru XPROG cum trebuie scris 6001_70000 (8 bit/16 bit/hi lo)Am descarcat cu XPROG continutul epromului original si cind il compar cu asta se pare ca are octetii swap.Licznikul vede in dump de aiurea valoarea originala. Daca modific ordinea octetilor cu winhex vede valoarea originala OK. Intrebarea e dupa ce modific valoarea : trebuie sa mai fac swap inca o data la octetii din bin? Din XPROG trebuie scris altfel (eu citeam si scriam cu 8bit)?.La dumpul de aici cu 52000 imi arata vreo 8000 si ceva dupa ce pun cipul la loc

Link spre comentariu
Vizitator energie

Mai po?i folosi ?i PonyProg, la?i binul nou asa cum e ?i dai copy/paste la valoarea hexa a km din memoria originala în noua memorie.

Si poti folosi ceva simplu cum ar fi : http://www.lancos.com/siprogsch.html#baseboard cu adaptorul pentru Microwire eeprom (93Cx6) care este mai jos. Renunti la D1, D2, D3, C3,Q1, R1, R3 ca nu sunt folositoare.

Pentru teste acasa se poate alimenta bordul de la 7.5 la 12V cc

+contact - pinul 10 din mufa neagra

masa - pinul 7 din mufa neagra

+pozitii - pinul 11 din mufa neagra

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări