Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator usr1

Am o placa ceasuri logan cu soft 6XXXX are cb si consum instant si vreau sa ma ajute cineva sa-I modific km .... mai précis as vrea sa-I mai pun vreo 10.000 km in plus.

Contact pm.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator cj10alx

Buna seara, am si eu un logan din 2009 si as vrea sa ii activez functia cb- computer de bord, consumul si altele, versiunea mea de soft e 700,1 masina nu are cb din fabrica,. Ce trebuie sa fac ?  trebuie cumparat cipul respectiv? Am vazut pe net la vreo 50 de lei? Si daca vreau sa aiba consumul acela instant se poate face ceva ... ?

Link spre comentariu

Consum instant doar pe TdB cu versiune 6002.

Cel de la care îl cumperi, teroretic îți poate scrie și km, rămâne problema dezlipirii și lipirii chip-ului.

Dacă ai cu ce se poate extrage softul existent(7001), modificat cu CB(7002) apoi rescris, km rămân.

Editat de t0rquemada
Link spre comentariu

Pe orice placa versiunea  6 "exista" consum instant ; se activeaza (pe cele care nu-l au din fabrica) prin simpla (re)scriere a hexului corespunzator (vers.6002) in 93LC56.

Spune ce kilometraj ai si iti furnizez gratuit hexul modificat ( si cu CB activ ! ) pentru un bord din seria 6.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator valys

[attachment=0]7102_0km.rar[/attachment]

Buna ziua!

Ma puteti ajuta si pe mine cu o varianta de bin 93C56 cu CB excluzand 6001 sau 6002. Eu am cred ca am 7101 si sigur nu are calculator bord

Pe orice placa versiunea  6 "exista" consum instant ; se activeaza (pe cele care nu-l au din fabrica) prin simpla (re)scriere a hexului corespunzator (vers.6002) in 93LC56.

Spune ce kilometraj ai si iti furnizez gratuit hexul modificat ( si cu CB activ ! ) pentru un bord din seria 6.

Buna ziua!

Ma puteti ajuta si pe mine cu o varianta de bin 93C56 cu CB excluzand 6001 sau 6002. Eu am cred ca am 7101 si sigur nu are calculator bord

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări