Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator gabriel000

Mult respect pentru colegii care au ajutat dezinteresati!As vrea sa stiu daca un coleg de pe forum imi poate oferii contra cost o memorie direct scrisa cu softul 6002! Si care este pretul acesteia Va multumesc! astept PM

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator alex77vl

Salut,Stiu ca exista un program de editare a bordului de logan lagandashedit sau cam asa ceva.Ma poate ajuta cineva cu acest program pt ca l-am pierdut si nu stiu de unde sa il iau

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Exista diferente intre softul de benzina si cel de diesel ...7102(b) vs 7112(d).

Cel 7112 ( diesel ) e probabil de la un MCV, are rezervorul mai mare... Se modifica locatiile de aprindere al bar-graph-ului de litrometru ca sa corespunda la capacitatea rezervorului de pe masina, asta e tot.Asa fac si cei care au montat tablou de bord de Logan pe Solenza ( rezervor 42 l ), modificau zona aceea ca sa indice exact cantitatea de benzina respectiv nr. de pavele aprinse. ( 42-38-34 ...s.a.m.d...5 l )
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Cristi251

Un bin pentru Logan 1.4 benzina cu C.B versiunea 6002, 48000 km va rog? Si daca imi poate spune cineva ce cip trebuie sa dezlipesc dupa placa pentru scrierea kilometrajului ?

Link spre comentariu
Vizitator Cristi251

Revin cu informatii, am scris bin-ul cu succes dupa multe probleme cu programatorul(unul facut de mine cu un prieten),am 48000 km pe bord, multumesc pt ajutor! :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări