alfabit Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 ...ziceam ca trebuie sa-mi cumpar programator pe usb ca nu mai am la pc port serial. Un convertor USB - serial e suficient Acum despre mufa acea nu stiu ce sa zic...pare lipita destul de profesionist. au . Acum e posibil sa le fi lipit baietii pentru a korecta km mai usor. Sa stii ca in general cei care se baga la de-astea sint destul de buni, chiar profi as zice, un profi umbla acolo de se cunoaste nimic, oricum memoria nici nu trebuie scoasa pentru asta, merge in-circuit. Si mufa sigur a fost pusa acolo pentru a fi mai usor de corectat data viitoare, nu e pusa in fabrica. Am observat ca spre deosebire de placa mea acul turometrului scade destul de rapid cind iau de pe acceleratie cind e masina pe liber. Sa fie tunat si motorasul pas cu pas de la turometru? Nu, motorasul nu e tunat, dar mai mult ca sigur e foarte uzat, cine stie citi km o fi numarat bordul ala ? Motorasul trebuie uns si atunci nu va mai cobori asa de repede. Link spre comentariu
Vizitator JUANN Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Iti multumesc ca m-ai luminat si pe mine @alfabit La motoras sincer nu m-am baga sa-l desfac ca poate il stric. Link spre comentariu
alfabit Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Iti multumesc ca m-ai luminat si pe mine @alfabit La motoras sincer nu m-am baga sa-l desfac ca poate il stric.Chiar voiam sa-ti spun sa nu te bagi la motoras, si eu l-am stricat pe primul care l-am desfacut, i-am intepat o bobina cu surubelnita...Dar macar am vazut cum e inauntru si am aflat cum se face, de atunci nu s-a mai intimplat, urmatoarele au scapat toate unse si intregi ! Link spre comentariu
Vizitator JUANN Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Si totusi nu inteleg unde ungi tu motorasul. La magnet ca in rest nu prea vad unde. Link spre comentariu
alfabit Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Scoti toate rotitele si le ungi lagarele unde stau in capacele si cite o picatura pe coroana dintata - ulei de mecanisme fine, de-ala foarte fin , nu cu ulei de motor. Si cind l-ai desfacut bobinele trebuiau sa ramina pe celalalt capacel, sa ai acces la rotitele dintate.Editat : acum am vazut, tu nu l-ai scos de pe placa, trebuia scos de acolo si scos prima data capacul care acum e intre bobine si placa de cablaj, sa ai acces la rotite. Link spre comentariu
Vizitator JUANN Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Sincer iti spun ca eu nu am desfacut nimic. Poza asta e luata de aici http://mell.ro/wp-content/gallery/logan/motoras.jpg Deci in principiu ar trebui sa dezlipesc motorasele de pe placa apoi sa le ung. Prea complicat Link spre comentariu
kti Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 @kti oare de ce nu vrei sa intelegi CA NU AM UNDE SA-MI PROGRAMEZ memoria. Iar ca sa-mi iau eu programator parca e prea mult. Da oricum vad ca esti foarte amabil n-am ce zice...... ps: @adix nu are rost sa-ti faci nervi ca oricum nu te poti intelege cu el, vezi cazul meu. E bulangereala mare cu memoria asta ca sunt pustani care o vind cu 50 ron plus transport si sincer mi se face greata la citi bani cer pentru nimic. In fine sti ca e o vorba "Nu e prost cel care cere ci cel care da" colegul alfabit spune destul de clar ......3piese si...gata si zici ca nu te poti intelege cu mine? recunoaste daca poti am vorbit si ca am fost amabil cu tine si nu ti-am cerut niciun ban decat sa muncesti putin inca 2-3 ca voi si se termina ... MOCA vorba unui coleg Link spre comentariu
Vizitator JUANN Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 In fine nu are rost sa ne certam pentru nimic, in fond si la urma urmei e decizia ta daca vrei sa ajuti sau nu pe cineva. Link spre comentariu
kti Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 okcolegul fratello spune clar:"mi-am luat o placa v6 cu consum instant " : Gratis ?!?"mi se face greata la citi bani cer pentru nimic" : Know-how-ul + programatorul/programarea + eepromul + mersul la posta = Nimic ?!? Esti sigur ?eu eram gata sa fac asta chiar din placere .tu esti gata sa faci asta? bunnu cred ca este cineva pe forum care se poate plange ca nu am ajutat (cu ce am stiut) .nu ma cert si nu ma voi certa cu nimeni mai ales cu tine ca esti ,,mai vechi,, pe aicibafta Link spre comentariu
Vizitator JUANN Postat Iunie 14, 2012 Partajează Postat Iunie 14, 2012 Ma gindeam asa cum pm sa coboare acul repede pentru ca nu e uns mecanismul cu ulei de pila? In mod logic daca mecanismul ar fi gripat acul ar trebui sa urce lent in urma impulsurilor primite de la cele 2 bobine si eventual sa coboare greu sau deloc. Miscare de rotatie a acului fiind data rotatia magnetului in urma impulsurilor primite de la bobine. Asa ca daca gresez mecanismul rezulatul va fi cam la fel. Link spre comentariu
djneky Postat Iulie 14, 2012 Partajează Postat Iulie 14, 2012 Buna seara! Daca nu-i cu suparare am si eu nevoie de un cod sau de unde as putea comanda cei doi pini pe care trebuii sa-i pun pentru cablarea pin 19 mufa gri ( info debit carburant) si pin 23 mufa neagra (buton derulare functii cb) pentru un tablou bord logan 1.5 dci cu placa schimbata v 6.0 (6002). Va multumesc! Link spre comentariu
gabiferaru Postat Iulie 14, 2012 Partajează Postat Iulie 14, 2012 http://www.te.com/catalog/pn/en/1123343-2 Link spre comentariu
djneky Postat Iulie 14, 2012 Partajează Postat Iulie 14, 2012 merci mult de raspuns. Link spre comentariu
alfabit Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 Buna seara! Daca nu-i cu suparare am si eu nevoie de un cod sau de unde as putea comanda cei doi pini pe care trebuii sa-i pun pentru cablarea pin 19 mufa gri ( info debit carburant) si pin 23 mufa neagra (buton derulare functii cb) pentru un tablou bord logan 1.5 dci cu placa schimbata v 6.0 (6002). Va multumesc!Sau mai aproape gasesti la adelaida.ro Terminal pin mama pentru soclu NSR NDR-T cod 43225 sau si mai aproape in propriul PC, conectorii aceia pentru switchurile de reset, power-on sau orice LED conectat spre MB ! Link spre comentariu
kti Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 OK corect si punctat la fix alfabit asta este inculpatul: http://www.adelaida.ro/terminal-pin-mam ... ndr-t.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum