gabiferaru Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 daca are cineva vreo memorie cu soft v7 cu cb vrei unul gata programat.era asa greu sa spui Asa a si spus, ca vrea o memorie nu un dump. Link spre comentariu
Vizitator JUANN Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 30 ron gata programat. Link spre comentariu
kti Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 CIP sa zicem ca se gaseste dar restul legaturilor le faci tu?spor Link spre comentariu
Vizitator JUANN Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 cum ramine kti ma ajuti cu chipul ala? Link spre comentariu
kti Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 tu nu vrei sa muncesti deloc? i-ti dau un bin si te duci la orice ,,depanator,, si programeaza el cipul tau bafta Link spre comentariu
Vizitator adix Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 salutun bin cu 138000km pt 7101 se poate?multumesc! Link spre comentariu
kti Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 fara suparare primul post si prima ,,cerere,, putina incredere si mai vedem :cry: Link spre comentariu
kti Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 Salut va rog care e boss la programare de memorii sa-mi dea si mie una pentru 7101 , 27000 de km si sper sa aibe si consum instant :x Stima si respect la toti ! Va rog sa ma cautati pe [email protected] ca nu prea am timp sa intru pe forum :( O zi buna !uite vezi colegu la prima ,,oferta,, a si parasit forumul asa ca ... Link spre comentariu
kti Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 cum ramine kti ma ajuti cu chipul ala? salutun bin cu 138000km pt 7101 se poate?multumesc! icon_jook Link spre comentariu
Vizitator adix Postat Iunie 8, 2012 Partajează Postat Iunie 8, 2012 salut!operatie reusita multumesc celor care au raspuns si raspund in continuare corect pe acest forumkti, din partea mea a fost doar o intrebare nu o cerere oare tu cu ce ai inceput pe acest forum ?daca ai vrut sa dai corect raspunsul sau ai vrut sa ma ajuti, cu toate ca ma indoiesc, multumesc ... Link spre comentariu
kti Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 prima postare a ta ai intrebat ? = ai ceruta doua postare = indoiala de increderea treia precis = vei da sfaturisi te mai indoiesti de increderea colegilor la cei ca tine care vin=cer=pleacaeste primul atasament cu raspuns negativ,sper sa nu fie cazul pe viitor de la unul ca tineFARA SUPARARE - RUSINICA Link spre comentariu
Vizitator JUANN Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 @kti oare de ce nu vrei sa intelegi CA NU AM UNDE SA-MI PROGRAMEZ memoria. Iar ca sa-mi iau eu programator parca e prea mult. Da oricum vad ca esti foarte amabil n-am ce zice...... pina la urma mi-am luat o placa v6 cu consum instant care spre norocul meu avea km apropiati de ai mei si am lasat-o asa cu chipul ei. Vad ca placa care o am are o mufa neagra cu vreo 6 picioruse pe spate. Stie cineva la ce foloseste acea mufa? ps: @adix nu are rost sa-ti faci nervi ca oricum nu te poti intelege cu el, vezi cazul meu. E bulangereala mare cu memoria asta ca sunt pustani care o vind cu 50 ron plus transport si sincer mi se face greata la citi bani cer pentru nimic. In fine sti ca e o vorba "Nu e prost cel care cere ci cel care da" Link spre comentariu
fratello Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 "mi-am luat o placa v6 cu consum instant " : Gratis ?!?"mi se face greata la citi bani cer pentru nimic" : Know-how-ul + programatorul/programarea + eepromul + mersul la posta = Nimic ?!? Esti sigur ? Link spre comentariu
alfabit Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 CA NU AM UNDE SA-MI PROGRAMEZ memoria. Omule, daca te pretinzi electronist, trebuia sa sti ca programarea unui Microwire flash se face cu 3 rezistente si 3 diode Zener plus citeva sirme si o mufa D 9 pini pentru serial port de PC. Dar tu decit la bani te gindesti, gata te-ai si atacat ca te pune cineva sa-ti cumperi programator...Daca n-ai 5 lei sa-ti iei piesele de mai sus, ti le fac eu cadou in scop educational... Vad ca placa care o am are o mufa neagra cu vreo 6 picioruse pe spate. Stie cineva la ce foloseste acea mufa? Mufa aceea a fost pusa de cineva care " stie ", nu e originala din fabrica, foloseste la programarea flash-ului ( km ...) ulterioara, pentru a nu mai fi necesara dezasamblarea ulterioara completa a bordului, ci se face prin acea mufa cu o scula profi ( UPA, X-Prog, Enigma s.a.m.d ) Deci placa a fost pe o masina cu kilometrajul " corectat ", de aia s-a pus acea mufa. Link spre comentariu
Vizitator JUANN Postat Iunie 13, 2012 Partajează Postat Iunie 13, 2012 Eu sunt electronist amator si inca nu am ajuns la partea cu programari, modificat km ... etc.... Si ziceam ca trebuie sa-mi cumpar programator pe usb ca nu mai am la pc port serial. Acum despre mufa acea nu stiu ce sa zic...pare lipita destul de profesionist. M-am mai uitat pe net si am vazut ca unele modele nu au lipita mufa unele au . Acum e posibil sa le fi lipit baietii pentru a korecta km mai usor. Oricum daca e asa de tunata placa ma faceti sa cred ca mai bine luam un chip si-l schimbam eu. Am observat ca spre deosebire de placa mea acul turometrului scade destul de rapid cind iau de pe acceleratie cind e masina pe liber. Sa fie tunat si motorasul pas cu pas de la turometru? @Fratello nu am luat-o gratis dar am dat pe ea cit cer unii pe un simplu chip ;) asa ca nu ai putea spune ca am facut o afacere rea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum