Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator bogdansel

9300 voiam sa spun inainte, scuze... intre timp am mai umblat cu masina si am depasit 9300 km, daca ma poate ajuta cineva poate sa treaca 9400 km. Masina am ridicat-o de la dealer in 31 ianuarie 2011. Pentru cine nu crede, va pot pune o poza cu afisajul, acte sau ce vreti voi, doar am nevoie de acel soft cu 9400 km... Inca nu am desfacut bordul, ca as putea sa va dau dumpul prezent, insa nu vreau sa lucrez de doua ori... Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator mcd76

a gresit omu.. daca tot insisti cu versiunea asta de soft , citeste memoria , posteaza binul si vedem ce putem face poate reusim din 81112 sa facem 81102 cu km pe care ai vrei..

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Mythica

Atasez aici la cerere un dump versiunea 6002 cu 220000km.[attachment=1]6002_220000km.rar[/attachment]De asemenea, pentru cei care vor sa-si modifice singuri kilometrii, atasez un xls in care scrii valoarea dorita in zona rosie si iti returneaza valorile in hexa care trebuie scrise in eeprom in zona D4 - EB (se repeta valoarea de 4 ori, cu swap bytes).[attachment=0]calcul km.rar[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări