Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

Vizitator pitiku1

alfabit scrie:Intrebi din motive educationale, ti-a dat-o ca tema pentru acasa sau de ce te intereseaza ?Astea nu-s lucruri pentru copii !

interb pt ca din greseala am rupt un pin la memorie si trebui sa pun alta acum si la un coleg sa ii pun cb
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

interb pt ca din greseala am rupt un pin la memorie si trebui sa pun alta acum si la un coleg sa ii pun cb

Asa si ce treaba ai cu km ? Scrii in celalalt flash ce era si in primul pe care vad ca l-ai citit cu piciorul rupt si gata !
Link spre comentariu
Vizitator pitiku1

Asa si ce treaba ai cu km ? Scrii in celalalt flash ce era si in primul pe care vad ca l-ai citit cu piciorul rupt si gata !

Asta ce lam pus pe site nu e al meu e luat de aici de pe forum eu nu am reusit sal mai citesc
Link spre comentariu

Postează aici (în limba română !) ce versiune de CB doreşti şi cu câţi kilometri ! Sigur cineva dintre noi te va ajuta ! Eu, până acum, nu prea am înţeles exact ce doreşti ...

Link spre comentariu
Vizitator bogdansel

Salutare baieti!Vreau sa-mi activez si eu CB la Sandero, versiunea de soft pe care o am acum e 81111, numarul de km 9300. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări