Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 săptămâni mai târziu...

Salutare!Am si eu o problema.Am o Solenza si am primit de la un user de pe daciaclub un tablou de bord de Logan cu 170 000 Km.Solenza mea are 44100 km .Cina ma ajuta cu un bin care sa aiba in el 44100 km si sa aiba si softul 6001 (cel cu consum instantaneu).Programator am eu la munca.Am citit mai sus de tachosoft dar nu ma descurc.Tabloul de logan nu are geamul din fata, stiti cumva, se gaseste de cumparat separat?Va multumesc!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator pattrick

buna ziua...am si eu o solenza....tot asa am schimbat bordul...cum fac sa modific nr kilometrilor?mai exact cum ma conectez la masina ca sa citesc????ca apoi am cam inteles ce am de facut ..tot de la voi...si daca are cineva sa imi dea un program gen tachosoft pentru a afla adresa care trebuie editata ca sa schimb valoarea care o vreau eu..ms mult

Link spre comentariu

Dai jos bordul, dezlipesti 93C56, il pui in programator, citesti bin-ul ; daca nu stii cum sa-l modifici il postezi aici, poate te ajuta cineva; dezavantajul e ca, in asteptarea fisierului, lasi masina "pe tusa" ...

Link spre comentariu

Omu' a zis ca a schimbat 'tot asa' bordul, nu ?!Trebuie dezlipit acel 'cip' -de preferat cu letcon, statie de lipit-, pus in programator si rescris cu softul 'corectat'.Daca esti din Pitesti sau Ploiesti (sau limitrof) te pot ajuta...

Link spre comentariu

Eu am inteles ca si-a schimbat bordul de Solenza cu unul de Logan ! Acu', daca se poate rescrie numarul de kilometri FARA dezlipirea lui 93C56, nu stiam : orice lamurire suplimentara este binevenita !

Link spre comentariu

dl Pattrick ne-a spus ca a schimbat bordul la Solenzadar nu a specificat daca cu unul nou sau alt tip de bord(Logan ).Pentru Logan trebuie intradevar dezlipita mem 93c56 din montaj .

Link spre comentariu
Vizitator pattrick

sorry ca am omis...este vb de tot de un bord de solenza.....momentan..pana fac rost de unul de logan...ce nu inteleg eu : care este acel programator....de unde iau asa ceva???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări