Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...

Vreau sa-mi pun si eu CB, am vers. 7101 22000kmAre cineva un dump cu versiunea 7102?Pot folosi la scriere programul Willem Version 0.98d8, pe cati biti (8 sau 16) trebuie scrisa memoria 93c56?Va multumesc.

Link spre comentariu

Vreau sa-mi pun si eu CB, am vers. 7101 22000kmAre cineva un dump cu versiunea 7102?Pot folosi la scriere programul Willem Version 0.98d8, pe cati biti (8 sau 16) trebuie scrisa memoria 93c56?Va multumesc.

Incearca si citeste si tu cele 19 pagini ale topic-ului asta si ai sa te lamuresti, ce sa-ti spunem noi, convinge-te singur !Ce mare lucru, e vorba de o memorie Microwire care o citesti f.simplu.Cerceteaza, asa capeti experienta de electronist !Si gasesti in cele 19 pagini o granada de dumpuri de taote tipurile inclusiv 7102Pe urma ai sa ne ceri sa ti-l si programam le citi km vrei ! Tot ce-ti trebuie gasesti la www.brain.com si la www.hexcalc.com
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator robertsuk19

salutare , este cineva din bucuresti care poate modifica km la un logan , mi-am schimbat ceasurile si vreau sa fac sa afiseze km originali care erau pe ceasurile vechi ..si enentual cat costa astept un raspuns pe id: robertsuk19

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator pojejena

Salut va rog care e boss la programare de memorii sa-mi dea si mie una pentru 7101 , 27000 de km si sper sa aibe si consum instant :x Stima si respect la toti ! Va rog sa ma cautati pe [email protected] ca nu prea am timp sa intru pe forum :( O zi buna !

Link spre comentariu

sal all am si eu o intrebare cum calculez bytu-l checksum dupa ce modific km sau nu mai trebui modificat cand modifici numai cand scrii o memorie noua?

Intrebi din motive educationale, ti-a dat-o ca tema pentru acasa sau de ce te intereseaza ?Astea nu-s lucruri pentru copii ! :nas:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări