Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

5923 ?Nu garantez pentru modificarea corecta a fisierului; cel initial avea "checksum error".

Exact atat imi dadea si mie de asta am intrebat cat este de fapt.Probabil avem acelasi soft.
Link spre comentariu
Vizitator Milkman

Nu este bun:( dupa ce il scriu il vede ca 81101 cu 16000 si ceva de km la bord,oare dece:(?????

Scrie-l swap, e ok dumpul (8000km swap 16415km)
Link spre comentariu
Vizitator Quartzzz

buna ziua.. vreau sa-mi pun si eu cb.. am vers. 7101, 23000km.. voiam sa intreb daca scrierea pe poate face si prin mufa obd2 din torpedo? ca nu prea ma pricep la dezlipit/lipit componente.. eventual este cineva din iasi care ma poate ajuta? multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator Quartzzz

vazusem pagina dar de banii aia mai bine fac singur eventual imi cumpar si scule.. anyhow poate cineva sa ma ajute cu un soft 7102 cu 23000km in eventualitatea ca voi gasi o metoda sa scriu eepromul?

Link spre comentariu

Memoria 93C56 este o memorie usor de citit si scris,nu ridica probleme deosebite.Sunt o gramada de scheme pe net pentru asa ceva si merge si cu ponyprog sai ICporg care de asemeni se gasesc free pe net.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări