Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

km Logan

MoshuLeo

Postări Recomandate

Si eu si toti ceilalti de aici care au pus dumpuri modificate am facut-o GRATIS.Si desigur o vom face in continuare pentru cine are nevoie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 421
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

35

• kti

32

• MoshuLeo

31

• fratello

22

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si eu si toti ceilalti de aici care au pus dumpuri modificate am facut-o GRATIS.Si desigur o vom face in continuare pentru cine are nevoie.

Nu am vrut prin mesajul meu sa insinuez ceva si daca s-a inteles asa ceva imi cer scuze.Am vrut pur si simplu sa spun ca pot ajuta si eu daca trebuie.
Link spre comentariu

Una e sa oferi un dump pentru activare CB, si cu totul altceva e un dump cu kilometri modificati. Eu nu stiu - n-am intilnit pe nimeni pina acum sa vrea sa dea kilometrajul inainte - toti vor kilometrajul inapoi, evident pentru vinzarea masinii la un pret cit mai bun, ceea ce se numeste INSELATORIE , infractiune prevazuta in Codul Penal.Indiferent ca o faci gratis sau contra cost tot favorizarea infractorului se numeste, infractiune de asemeni pedepsita de Codul Penal Se poate comanda in Dacia Service un bord nou cu CB activat si cu nr. de km identic cu cel inlocuit.Altfel, numai de bine, fiecare e liber sa calce in picioare orice norma legala, mai greu este cu explicatiile atunci cind e prins !
Link spre comentariu

Interesant punctul de vedere al lui alfabit.Trag concluzia ca toti cei ce cer pe acest forum coduri pentri radio-cas auto sunt proprietarii acelor aparate sau daca sunt "depanatori" cer desigur acte doveditoare a proprietatii acelor scule.Cei ce fura astfel de aparate si le decodeaza singuri.Oare???

Link spre comentariu

Interesant punctul de vedere al lui alfabit.Trag concluzia ca toti cei ce cer pe acest forum coduri pentri radio-cas auto sunt proprietarii acelor aparate sau daca sunt

"depanatori" cer desigur acte doveditoare a proprietatii acelor scule.

Cei ce fura astfel de aparate si le decodeaza singuri.Oare???

Da, ai dreptate, un service electronic serios cere acte doveditoare pentru un aparat adus la decodat. Ca nu se procedeaza asa mereu e numai din " foamea " depanatorului. Nu trebuie sa-ti spun ca un cod de cass, cd sau ce-o fi el e trecut pe factura masinii, sint convins ca stii asta !

La fel si cu programarea cheilor, se face numai in prezenta posesorului cu cartea de identitate auto in original !

Si cit despre topicul " km logan ", sint forumuri in ro, binecunoscute posesorilor de Dacia ( nu dau nume ... ) unde numai deschiderea unui astfel de topic il face pe initiator sa-si ia un " dos de palma peste bot " de vede stele verzi, plus un ban permanent !

Link spre comentariu

Da, ai dreptate, un service electronic serios cere acte doveditoare pentru un aparat adus la decodat. Ca nu se procedeaza asa mereu e numai din " foamea " depanatorului. Nu trebuie sa-ti spun ca un cod de cass, cd sau ce-o fi el e trecut pe factura masinii, sint convins ca stii asta !

De pinde.Daca ai bagat bani multi in scule de decodare(eu am ajuns lejer la 3000 de euro)te gandesti ca banii astia trebuiesc si scosi si pe deasupra sa mai si castigi ceva.In 80% din cazuri cei care vin cu aparate la decodat(vorbesc doar din punctul asta de vedere ,nu fac chei,nu fac kilometraje)vin cu masina care e second hand.Nu-i treaba mea sa stiu daca masina e furata sau nu.Restul care vin cu aparate la decodat ,nu am eu de unde sa stiu ca sunt furate sau nu pentru asta exista politie ,sa isi faca treaba(nu discutam aici de clienti dubiosi cu care nu stau de vorba)oricum cei care se ocupa cu furatul nu le decodeaza la servcieuri autorizate ,merg la cei care muncesc la ,,negru,,.Este strict parerea mea si stiu ca unii vor fi deacord cu mine(mai ales cei care au bagat bani in scule) altii nu,dar si asa e bine nu trebuie sa fim toti de aceeasi parere.

Link spre comentariu

Nu-i treaba mea sa stiu daca masina e furata sau nu.

Ba e si treaba ta. Trebuie sa informezi " organul " daca ai dubii. Asta e diferenta intre un stat civilizat si unul " bananier "

...dar si asa e bine nu trebuie sa fim toti de aceeasi parere.

Sa vedem ce parere si ce raspunsuri vei avea cind vei fi intrebat de cei in drept, si sint multi cei care au dreptul sa te intrebe.
Link spre comentariu
Vizitator giani03

Buna tuturor ! As dori sa montez o maneta cu buton pentru CB la un Logan din 2007 cu versiune de bord 7111. Am depistat care ar fi pinii care trebuie conectati dar nu stiu ce versiune de soft sa scriu in eeprom. Daca puteti sa -mi dati un bin cu versiunea care trebuie scrisa pentru activa CB. Va multumesc

Link spre comentariu

Buna tuturor ! As dori sa montez o maneta cu buton pentru CB la un Logan din 2007 cu versiune de bord 7111. Am depistat care ar fi pinii care trebuie conectati dar nu stiu ce versiune de soft sa scriu in eeprom. Daca puteti sa -mi dati un bin cu versiunea care trebuie scrisa pentru activa CB. Va multumesc

Ai nevoie de varianta 7112.Iti dau eu soft dar inainte spune cu cati km trebuie facut.
Link spre comentariu

Una e sa oferi un dump pentru activare CB, si cu totul altceva e un dump cu kilometri modificati. Eu nu stiu - n-am intilnit pe nimeni pina acum sa vrea sa dea kilometrajul inainte - toti vor kilometrajul inapoi, evident pentru vinzarea masinii la un pret cit mai bun, ceea ce se numeste INSELATORIE , infractiune prevazuta in Codul Penal.Indiferent ca o faci gratis sau contra cost tot favorizarea infractorului se numeste, infractiune de asemeni pedepsita de Codul Penal Se poate comanda in Dacia Service un bord nou cu CB activat si cu nr. de km identic cu cel inlocuit.Altfel, numai de bine, fiecare e liber sa calce in picioare orice norma legala, mai greu este cu explicatiile atunci cind e prins !
esti pe langa si daca vrei sa sti cam toti care au loganuri renaulturi etc au soft pentru modificare implicit in calculatorul masini. Eu prima data am avut nevoie de un dump fiindca nu stiam sa modific nr. de km la un tablou de logan adaptat pe super nova si am apelat aici la colegi si asa m-au ajutat si le multumesc dupa aceea s-a aflat si cum se face.Eu cred ca esti pe langa subiect si vorbesti degeaba.Nu o sa fie mosu o sa fiu eu , fratelo sau alti si tot se vor modifica pentru cine are nevoie si sa fie gratuit, eu cred ca esti unul dintre cei care mor de foame in service , ba romanul e destept.
Link spre comentariu

esti pe langa si daca vrei sa sti ( of, gramatica asta...) cam toti care au loganuri renaulturi etc au soft pentru modificare implicit in calculatorul masini. Eu prima data am avut nevoie de un dump fiindca nu stiam sa modific nr. de km la un tablou de logan adaptat pe super nova si am apelat aici la colegi si asa m-au ajutat si le multumesc

Eu cred ca esti pe langa subiect si vorbesti degeaba.

Chiar crezi ca toti care au Logane au soft de modificare a kilometrilor din bord? Tu chiar crezi ca toti care au Logane nu au altceva de facut decit sa dea km inapoi ? Pe bune chiar crezi asta ? E cald. Cred ca de la prea multa bere ....

Si daca tie ti-a trebuit ajutor sa modifici km la Logan atunci " excuse-moi " dar cel care esti pe TOTAL pe din afara esti chiar tu !

...dupa aceea s-a aflat si cum se face...

Bai dar multa carte va mai trebuie voua sa faceti o conversie hex - dec si invers nene, se vede ce de scoala aveti in voi ,,,! :rade:

...pentru cine are nevoie si sa fie gratuit, eu cred ca esti unul dintre cei care mor de foame in service , ba romanul e destept.

Nu prea am inteles ? Cred ca ai gresit ceva litere....

In primul rind nu lucrez in service si in al doilea rind dintre noi doi sigur tu o sa fi cel care o sa mori primul de foame !! :da

Link spre comentariu

Fratilor nu va mai certati.Eu cred(sunt sigur de altfel) ca toti de pe acest forum saude pe altele si care se ocupa cu decodat casetofoane ,navigatii etc.sau fac immooff au/folosesc softuri fara licenta sau craciute si desigur si alte softuri utile pentruutilizarea calculatorului.Eu cred ca cel mai bine ar fi ca toti cei ce intervin pe forum sa o faca la obiect, sa raspunda numai daca stie/cunoaste bine problema pusa si NU interventii doar pentru a face trafic pe forum sau pentru a se certa cu alt coleg de forum.Moderatorii ar putea interveni sa stopeze acest "flagel".Eu unul dezagreez total certurile pe forum initiate de romani pe forum-uri (inclusiv din alte state).Va doresc Sanatate si spor la treaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări